|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ponk ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şub 2015 Saat 15:42 |
Merhaba Kadir Bey, geçmiş yazıları okuduğumu belirterek KKK aşısı ile ilgili birşey sormak istiyorum. Oğlum Ağustos 2010 doğumlu. İlk KKK aşısı 12 aylıkken (ağustos 2011) yapıldı. Üstünden 5 yıl geçmesi gerektiğini yazılarınızdan biliyorum. Anaokulundan aşı için izin istiyorlar. Henüz ilk aşının üstünden 3,5 yıl geçtiği için aşıya izin vermicem. Dediğiniz gibi ilkokulda tekrarladıklarını duyuyorum çevremden. Kimi birinci sınıfta kimi ikinci sınıfta.. Sorum şu; birinci sınıfta yaparlarsa aşı için sorun yok ama ikinci sınıfta yaparlarsa 6 yıl geçmiş olacak, geç kalırsa sorun olur mu? (Yani o arada hastalık riski var mı)
vakti geldiğinde dışardan mı yaptırtmalıyım? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. Bu arada oğlumda üç aydır geçmeyen kulaktaki işitme kaybı, sizin tedaviniz ve sabır tavsiyelerinizle nihayet son buldu. :))) son iki gribini de ayakta, kısa zamanda atlattı. Sonsuz teşekkürler....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118691 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3.5 yasinda da yapilsa, etkili olur.. Benim derdim, Saglik Bakanligininin derbeder calismasi ve, her sene asi yapmaya kalkmalaridir.. Zira ne kayit tutuyorlar, need aileye, bir bilgi veriyorlar...
Yarin oburgun; cocuklar Amerika'ya, Kolej veya universite icin bile; Okumaya gitmek istediklerinde, sizden, 2 ayliktan itibaren yapilan butun asilarin, markalarini, yapildigi tarihleri ve yapanin (veya onaylayanin) imzasini isteyecekler... Simdiden, hazirlikli olun.. |
|
![]() |
|
Ponk ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kişisel olarak bir kayıt tutuyorum ama resmiyette ne kadar kıymetli olur bilmiyorum.
Diğer cevaplarınıza istinaden biraz da aklım karıştı, Teyit için soruyorum, bu durumda ben 3,5 yıl arayla ikinci KKK aşısını yaptırayım, öyle mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118691 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaptirmanizda bir sakinca yok..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|