|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hilone ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2015 Saat 19:22 |
merhabalar gecen hafta ogluma bır yas asısı yapıldı. oglum oksuruyordu ben ası vurulmasını ıstemedım ama saglık ocagındakı dr muayene ettı ve yapılabılır dedı ve peditus verdı. aşı yapıldı ılk ıkı gun ateslendı ve cok fazla oksuruk ve kusma vardı(bu aradapeditus u ıcırıyoruz sabah aksam)Baktım olmayacak dr goturdum dıger dr a kızarak balgamını cogaltmıs dıyerek bana zinnat ve mucolator verdı 3gundur kullanıyoruz oksuruk ve balgam hala var. bu forum yenı gordum ve yenı katıldım bu ılacları ıcırmeye devam etmelımıyım
Düzenleyen hilone - 29 Oca 2015 Saat 19:25 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118691 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Al birini, vur otekine... Peditus; oksurugu kestigi icin, mikroplar Akcigerlere inebilirdi, daha kotu olabilirdi..
Oksuruk ve Kusma nin beraber olmasi; biraz "Domuz Gribi" lehine, hicbir ilaci kullanmayin... Hicbir ilaci kullanmayin, sadece: Serum Fiz. Limonlu bal ve ColdMix kullanin, eski mailleri okuyun. Mucolator gibi agizdan alinan, butun; "asetil sistein" hammaddeli ilaclarin, balgam eritici etkisi olmadigi gibi, agizdan alindiginda, "Bronslarda spazm" yapma ozelligi vardir.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Oca 2015 Saat 21:09 |
|
![]() |
|
hilone ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok teşekkür ederim ılaçları hemen kesıp dedıklerınızı uygulayacagım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|