|
Aşı Sonrası Şişlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mesli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2020 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mar 2025 Saat 13:03 |
Hocam 6 aylık erkek bebek. 8 kg, 71 cm. Sorum 6 aylık aşıları yapıldı bir sağ bacağa ve sol bacağa. Sağ bacakta Şişlik oluştu, üzeri sıcak ve kızarıklık. O bölge sertlik olustu. Asi yapıldığı gece huzursuzluk yoktu. Ertesi gece sürekli ağlayınca farkettik bacagini. Soğuk uygulama yeterli mi?
6 aylık kontrolde ebe bu ay kilo almamış ek gıdaya başlayın dedi. Ben daha anne sütü veriyorum. Sizin boy kilo tablosuna baktım, normal sınırlarda.Sizi takip ediyorum, ellerinizden öpüyorum hocam. Iyi bayramlar dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120017 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Asi yapanin beceriksizligi!! Asiyi "deri altina" yapmis!!! Soguk tatbiki yapin.
2- 200gram fazlasi var!! Ne biliyor ki, bu sekilde akil veriyor?? Ne kadar da meraklilar; "ek gida" baslatmaya!! Sakin kanmayin ve sakin ek gida baslamayin. Eger bu 200gram fazlalik azalmiyorsa, anne sutu gittigi kadar gider!! Bu aydan sonra da gerek olursa, vereceginiz ek gida, "kutu sutleridir"! Hazir mamalar degildir!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|