Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - aşermeyle cinsiyet tahmini
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuaşermeyle cinsiyet tahmini

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tülayöykübarış Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 86
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2009 Saat 00:25
merhabalar ben kızımda kendimi anne olmaya alışdıramadığım için canım birşey istemiyordu. ama oğlumda tabak tabak turşu yemişdim
Yukarı Dön
nuriyeugur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1403
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2009 Saat 11:06
ben hem ekşi hem tatlı yedim.canımın özel olarak çektiği sadece çilekti.delirmiştim çilek diye benim karnım da çok sivriydi doktorum kız dedi ama çevremden herkes bu erkek diyordu odasını ve eşyalarını da hazırladığımız için korkmuştum.her kontrolde doktoruma cinsiyetini soruyordum eminmisiniz diye.ve tabi ki kızım oldu...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2009 Saat 11:31

canım bendee inanmazdım ama gerçekten tutuyo.ben tatlı canavarı olarak hamileliğim boyunca canım pek tatlı istemesdi sürekli ekşi ve acı yiyordum ve kızım oldu.kuzenimde oğluna hamileyken bol bol tatlı yiyordu.birkaç arkadaşımda aşermeyle ilgili çocuklarının cinsiyetleri doğru çıktı

Yukarı Dön
annişadayı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 56
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2009 Saat 21:04

benım canımda ekşi çekti aşerme dönemımde fakat sımdı gectı gıbı ..14.haftann ıcındeyız meyva cok canım cekıyor bu seferde kıraz karpuz felan tatlıya yoneldm sankı :)

et dersen evet ılk zamanlar canım cok etlı yemek cekıyordu dürüm felan ıstıyordum hep :)

bebişimin cinsiyetını henuz ogrenmedık ama sankı bana erkekmıs gıbı  gelıyor..tabıkı saglıklı olsn hıc hıc onemlı degıl cınsıyet kız olursa da rabbımden erkek olursada :)

amin..

Yukarı Dön
RANA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 81
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2010 Saat 07:17
benim 11, 8 ve 2 yaşını henüz bitirmemiş 3 kızım var şimdi yine hamileyim yine kızım olacak tabiki onları çok seviyorum ama oğlan çocuklarınıda çok seviyorum 2 kız 2 oğlum olsa ne güzel olurdu demiClap
NEYİN ÖZLEMİNİ ÇEKİYORSAK YARINLAR BİZE ONU GETİRSİN

Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2010 Saat 08:50
Orjinalini yazan: Gamze Gamze Yazdı:

canım ben oğlan annesiyim sadece ekşi yedimLOLLOL yani bana da ilk başlarda kız dediler ama oğlan oldu eti zaten toksoplazma yüzünden pek yiyemedim aklım fikrim ekşideydi hatta bir meyve var yazmıyacam şimdi ömrüm boyunca toplasan o kadar yememişimdir hamileliğimde yediğim kadarLOLLOL LOL

sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyleStar

Gamze gibi bende erkek annesiyim. bilenin aksine bende Gamze gibi ekşi ne varsa yedim hamileliğim boyunca. tatlı aklıma bile gelmezdi.

sağlıkla gelsin melekleriniz arkadaşlar
Yukarı Dön
yagizinannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 40
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2010 Saat 11:23
Ben aşırı derecede ete düşmüştüm başlarda.Hatta kurban bayramınan biraz önceki günlerdi danaları bütün haliyle bile görünce ağzım sulanmaya başlıyorduLOL Ben normalde ete düşkün değilimdir,sebzeyi daha çok yerdim ama hamile olduğumdan beridir acayip canım et istiyor ve bebişim cinsiyetide erkek. Bakalım seninkindede böyle olacak mı?Ben bizzat yaşadım gördümLOL
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2010 Saat 11:43
Orjinalini yazan: yagizinannesi yagizinannesi Yazdı:

Ben aşırı derecede ete düşmüştüm başlarda.Hatta kurban bayramınan biraz önceki günlerdi danaları bütün haliyle bile görünce ağzım sulanmaya başlıyorduLOL Ben normalde ete düşkün değilimdir,sebzeyi daha çok yerdim ama hamile olduğumdan beridir acayip canım et istiyor ve bebişim cinsiyetide erkek. Bakalım seninkindede böyle olacak mı?Ben bizzat yaşadım gördümLOL

bütün danayı görüp ağzının sulanması haaa vallahi koptummmLOLLOLLOL

sağlıkla gelsin paşam canım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.