Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Şehnaz
Elmas Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7682
|
Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 16:17 |
 işde son günlerde duyduğum en muhteşem haber bu inanılmız sevindim. Çok şükür artık hepimiz seyredeceğiz.
Programdaki başarınız zaten malum, şimdi daha çok kitleye ulaşacağınızı biliyorum. Ve böylelikle Anne Olunca Anladım ailesi dahada büyüyecek.  Bundan sonraki programlarda başarınızın devamını diliyorum. 
|
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 16:35 |
|
|
 |
mahiradasi
Katılımcı Üye
Puanlar: 215
|
Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 17:20 |
Cok sevindim Hulya hanim hepimize hayirli ugurlu olsun. Guzeol bir program yapiyorsunuz kendi cocugunuzla yasadiginiz sorunlari da bizimle paylasmaniz insani daha cok bagliyor. Iyi yayinlar. Eski TRT FM program yapimcilarindan Tugba MUTLUGUN gerci evlendim ve soyadim MAHIR oldu.TRT'de kalmis olsaydim inanin sizinle beraber calismak cok isterdim. Sevgiler.
|
|
 |
şeniz
Katılımcı Üye
Puanlar: 586
|
Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 17:56 |
|
|
 |
kumru
Altın Üye
Puanlar: 1985
|
Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 19:32 |
Hülya Hanımcım, verdiğiniz süper haber benim ilk doğum günü hediyem oldu, 12 ekim benim doğum günüm, güzel hediyeniz için çooooooooooooook teşekkür ederim  , iyi ki varsınız iyi ki bizi bir araya getirdiniz, programımız hayırlı uğurlu olsun, kana1 de daha çok seyirciyle buluşacağını düşünüyorum, kar topumuz çığ gibi büyümeye devam edecek
|
|
 |
iremnur
Kıdemli Üye
Puanlar: 1046
|
Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 19:50 |
çok sevindim  artık sizi ekranda görebileceğiz  malum şifreli kanallarda izleyemiyorduk
|
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 21:14 |
Cok sevindim hayirli olsun...
Turkmax'tan seyredemeyenler arasinda ben de vardim... Cok tesekkur ediyorum...
|
|
 |
demet
Altın Üye
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ
Puanlar: 2092
|
Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 23:21 |
tum annelere ve anne adaylarına hayırlı olsun.sıfresız bır kanalda yayına gırmesıne cok sevındım bır sure sıfrelıden takıp edıp sonra edemedıgım ıcın hayıflanmıstım ama bu habere cok sevındıgımı belırtmek ısterım.ne guzel daha cok anne daha cok bebege ulasacak verdıgınız bılgıler.tesekkurler hulya hanım...
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
 |