Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Bebek Bakımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - arkadaslar nasıl yıkıyorsunuz bebeklerinizi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuarkadaslar nasıl yıkıyorsunuz bebeklerinizi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2809
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2008 Saat 00:36
 6 aylık olana kadar küvet için file kullandım sonrasında oturtarak şimdi de duşakabinde yıkıyorum cok rahat ettim duşu da ona tutturuyorum guzel guzel keselene keselene yıkanıyor oğlumBig%20smile ama her bebek  gibi hala kafasından su dokerken irkiliyor bu gayet normal arkadasların dediği gibi suyu arka tarafından dokmeye calısın ve onunla konusun korkma ben burdayım cnm gozlerini ağzını kapa vs.Tongue
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2008 Saat 00:46
ben bunların hepsini denendimConfusedam sevmiyo sevmiyo seviyoConfusednefret ediyo sudanConfusedbeni öldürüyo bnyo yaptırana kadarConfusedkendinide mahvediyo benideConfuseddah ilk  elbisesini çıkarırken basıyo çığlığıConfusedve bitene kadar ağlıyoConfusedbi türlü alışamadı ne yapcm bilmiyomConfusedam burda sölenenlerin hepsini yaptım Confused
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2008 Saat 13:34

benimki çok tepkili değil banyoya ama bebekken daha çok sever gıkı çıkmazdı..sonra başından su dökünce huylanmaya başladı..gecenlerde banyoya havuz koydum sıcak suyuda doldurdum önce yıkadım sonra soktum havuzaBig%20smileağladı korktuı bende girdim alışana kadar neyse sonra zor çıkardımConfused

Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 11323
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2008 Saat 22:55
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

çok sakin bir şeklde yıkamyı dene yavaş yavaş kafasınının arkasından doğru suyu dökmeyi dene yüzüne gelmeyecek şekilde ben ole yapıyorum çok hoşuna gidiyor gerçi hiç korkmaz sudan bz zor çıkarıyoruz banyodan ben çıkardıkça küvetten o tekrar girmeye çalışıyor kıyamet alanı gibi banyo çığlık çığlığa çıkarkenLOL

LOLLOLLOLhastayım ben bu yağmura yaaaaClown
bende hastayim
bende size hastayım hele bebeklerinize off LOLClownClown
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2008 Saat 23:06

Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

çok sakin bir şeklde yıkamyı dene yavaş yavaş kafasınının arkasından doğru suyu dökmeyi dene yüzüne gelmeyecek şekilde ben ole yapıyorum çok hoşuna gidiyor gerçi hiç korkmaz sudan bz zor çıkarıyoruz banyodan ben çıkardıkça küvetten o tekrar girmeye çalışıyor kıyamet alanı gibi banyo çığlık çığlığa çıkarkenLOL

LOLLOLLOLhastayım ben bu yağmura yaaaaClown
bende hastayim
bende size hastayım hele bebeklerinize off LOLClownClown
ben çok korkuyom ondanEvil%20SmileOuchLOLLOLhele banyo merasiminide duyuncaLOLLOLtıpkısının aynısı sehaOuchOuchyağmur sehanın dişi haliOuchLOLben kesinlikle emin oldum artıkLOLLOL
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1056
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2008 Saat 10:58
canım benim kızım bir yaşında genede alıcam bi banyo merasimimizin kavgasız geçmesi adına teşekkür ederim tatlım haaa bu arada eminim firmayl bi alakan yokturLOLLOL
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2008 Saat 11:27
Orjinalini yazan: rüyabebek rüyabebek Yazdı:

canım benim kızım bir yaşında genede alıcam bi banyo merasimimizin kavgasız geçmesi adına teşekkür ederim tatlım haaa bu arada eminim firmayl bi alakan yokturLOLLOL
Şişşşşşt çaktırma yahuuuuLOLLOL
Yukarı Dön
devrimtipi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 48
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2008 Saat 11:32
Yine merhaba, yine banyo... Bebişlerinizi nasıl yıkıyorsunuz. Ben çok korkuyorum Kuzey düşecek diye banyoda. Çok hareket ediyor. Biz de duşakabin var, küvet yok.

Benim iki yöntemim var. 1. de o ayakta, ben yanında çömelmiş vaziyette. O sabun, şampuan, duş başlığı ile oynarken yıkıyorum. Eğilip kalkıp duruyor. Fıt fıt hareket ediyor. Allah korusun kayıp kafasını musluğa falan vuracak diye korkuyorum. Vazgeçtim bu yöntemden. Ayrıca belim kopuyor eğilmekten :(

2. de leğen gibi bir şeye su doldurup içine oyuncak falan koyuyorum. Kuzeyi de suya oturtuyorum. Ben de yanındayım tabi ki yine. o su ile cıp cıp yaparken yıkıyorum; bu sefer de suyun içinde kalan kısımlarını (bacak, popo Wink) düzgün yıkayamıyorum. Zaten bazen kalkası tutuyor yine.

Üf çok zor. Sanki banyo değil güreş yapıyorum.

Önerileriniz bekliyorum.
Sevgiler

Düzenleyen devrimtipi - 22 Eyl 2008 Saat 11:33
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.