Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Bebek Bakımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - arkadaslar nasıl yıkıyorsunuz bebeklerinizi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuarkadaslar nasıl yıkıyorsunuz bebeklerinizi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2008 Saat 01:17
Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

çok sakin bir şeklde yıkamyı dene yavaş yavaş kafasınının arkasından doğru suyu dökmeyi dene yüzüne gelmeyecek şekilde ben ole yapıyorum çok hoşuna gidiyor gerçi hiç korkmaz sudan bz zor çıkarıyoruz banyodan ben çıkardıkça küvetten o tekrar girmeye çalışıyor kıyamet alanı gibi banyo çığlık çığlığa çıkarkenLOL

LOLLOLLOLhastayım ben bu yağmura yaaaaClown
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2008 Saat 01:34
Benim kızım da kafasını yıkarken çok korkuyor, bende kafasının arkasından su döküyorum, bir elimle de yüzüne gelmesini engelleyecek şekilde tutuyorum Smile
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2008 Saat 11:11
Benimki önündeki oyuncaklarla oynayana kadar yıkıyorum, sesini çıkarmıyor. Önceleri çırpınırdı, nefes alamıyormulş gibi yapardı ama sakin ve aynı şekilde devam edince alıştı. Bizim küvetin içine kendi küvetini oturtuyor, duş ile yıkıyorum. Suyu önden arkaya doğru veriyorum. Bir de bıcı bıcı şarkımız var onu söylüyorum banyoda sesim yankılana yankılanaLOLLOLLOL
Yukarı Dön
bıdık Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 585
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2008 Saat 12:47
sağolun arkadaşlar birde  yazdıklarınıza göre yıkamayı deneyim...Clown
Yukarı Dön
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1033
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2008 Saat 17:01

aynı benim kızımda kafasına su döküldügünde acayip korkuyor nefes alamıcam zannediyor galiba ama benim bi arkadaşım yıkama koltugu aldı onun bebegi sevdi bende alıp denicem yoksa bi gün kesin düşürecem çocugu zaten  kızımın bu banyo huysuzlugu yüzünden her banyo sırasında eşimle ufak çaplı taryışmamız kesin oluyo çabuk ol ne biçim tutuyosun şimdi düşürecen SmileSmile valla daha iyi bi çözümü olan varsa yazsın kavga sesbebimiz artıkLOLLOL

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2008 Saat 19:40
Orjinalini yazan: rüyabebek rüyabebek Yazdı:

aynı benim kızımda kafasına su döküldügünde acayip korkuyor nefes alamıcam zannediyor galiba ama benim bi arkadaşım yıkama koltugu aldı onun bebegi sevdi bende alıp denicem yoksa bi gün kesin düşürecem çocugu zaten  kızımın bu banyo huysuzlugu yüzünden her banyo sırasında eşimle ufak çaplı taryışmamız kesin oluyo çabuk ol ne biçim tutuyosun şimdi düşürecen SmileSmile valla daha iyi bi çözümü olan varsa yazsın kavga sesbebimiz artıkLOLLOL

Bebeğim 11 aylık olana kadar çok rahat kullandım canım banyo koltuğunu... Hemen al eğer bebeğin 11 aylıktan küçükse derim. Fiyatı da 6YTL.
Ay eşinle de kavga etmezsin bak süper olacak.Thumbs%20Up
Not : Firma ile hiçbir bağlantım yokturLOLLOLLOL
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2008 Saat 21:40
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

çok sakin bir şeklde yıkamyı dene yavaş yavaş kafasınının arkasından doğru suyu dökmeyi dene yüzüne gelmeyecek şekilde ben ole yapıyorum çok hoşuna gidiyor gerçi hiç korkmaz sudan bz zor çıkarıyoruz banyodan ben çıkardıkça küvetten o tekrar girmeye çalışıyor kıyamet alanı gibi banyo çığlık çığlığa çıkarkenLOL

bende hastayim
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2008 Saat 23:03
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

bendeeeeeLOLLOLLOLçığlık kısmınaLOL

benimkide 10 aylıkken başladı korkmaya..küvetten kalkmaya çalışıyodu zor oluyodu..zaten küveti yere koyuyodum hem eğilip yıkamak zor oluyodu hemde küvetten su akmadığı için aynı suyun içinde kalması içime sinmiyodu bıraktım küveti..şimdi kucamda yıkıyom daha kolay oluyo bide evirip çevirip yıkamış oluyomLOLkafasını yıkarken mızıldıyo ama olsun o kadar zaten en son kafasını yıkıyom..suyu yavaş değilde birden döküyom diğer elimlede yüzüne engel yapıyom su bunaltmasın diye..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.