Arkadaşlar sizlere birkaç sorum olacak tavsiyelerinize çok ihtiyacım var çok acemilik çekiyorum hala ev işlerinde yardımcı olur musunuz?
internette pratik bilgilerden bakıp deniyorum ama olmuyor hem denenmiş yöntemler daha iyi olur diye size sormak istedim
1. şimdi ben pirinçtir mercimektir azıcık alırım iki kişiyiz diye ama buna rağmen söylemesi ayıp kurtlar oluşuyor bizim ev acaip sıcak oluyor bütün gün güneş içerde ondan sanırım ama çok üzülüyorum dökmek zorunda kalıyorum ya tarçına kurt girermi hiç duymamıştım ben kokulu ya girmez diye bilirim ama ona bile geliyorlar nasıl saklayım ben bu gıdaları
2. banyo dolabıma, lavaboma hep kireç çözücü sıkar sonra iyice ovalardım bembeyaz olurdu bu aralar hiç istediğim gibi beyaz olmuyor sarı sarı oldular nasıl temizliycem
3. fayans araları nasıl temizlenir kireç çözücü fayda ediyordu ama artık fayda etmiyor
4. ön yıkama nedir yapmak gerekirmi çamaşırlarım bembeyaz olmuyor kaç derecede yıkamam lazım denemediğim deterjan kalmadı bir türlü öğrenemedim çamaşır yıkamayı balkona çamaşır seremiyorum komşular ayıplar diye ya çok utanıyorummm
5. camlar nasıl silinir leke kalıyor hep eşim cam silici sıkıp gazete kağıdıyla siliyordu öyle duymuş bir yerden ama hiç beğenmiyordum pırıl pırıl olmuyor bende eski klasik yöntemle önce ıslak bez sonra kuru bezle sileyim dedim yine olmadı iz kalıyor dalga dalga bide çift cam ya acaba onla ilgisi varmı yengemin camlarını silerdim bazen pırıl pırıl olurdu burada olmuyor
hele aynalar işkence resmen
ne olur yardım edin kocam beni boşamadan