Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Aşılar & Hastalıklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - arkadaşlar ben ne yapmalıyım(diş)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuarkadaşlar ben ne yapmalıyım(diş)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meleğim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 331
Mesajın Direkt Linki Konu: arkadaşlar ben ne yapmalıyım(diş)
    Gönderim Zamanı: 10 Mar 2008 Saat 18:31

merhaba kızlar . kızım 6.5 aylık oldu geçen hafta kuzeninden rotavirüs bulaştı .bir  hafta hastaydık.şimdi iyileştik .ama hiçbişey yemek istemiyo .mama yemiyo

ek gıdayemiyo sadece su ve az yoğurt yiyoruz.ve durmadan çığlık atıyo .sürekli kucak istiyo.alt iki dişi çıktı .doktortoruna götürdüm bişeyimi var diye   ama  yokmuş dişlerden olabilirmiş.
be ne yapıcam şaşırdım kaldım
diş jeli sürüyorum
prasa veriyorum kemirsin rahatlar diye ama nafile
bu sıkıntıları yaşayan anneler bana yardım ederseniz çok sevinirim .

Düzenleyen ifakat - 10 Oca 2009 Saat 00:32
http://lilypie.com][/url]
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5319
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2008 Saat 19:15
canım malesef bu dönem zor atlatılıyor Disapprovehavuçta verebilirsin ,diş kaşıyıcıları var dolaba konuyor o da rahatlatıyor biraz ama yinede acı çekiyorlar malesef ben gece çok ağlarsa carpol veriyordum ağrısını alıyordu
Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1366
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2008 Saat 19:15
canım benım arkadaşım ve bebeği rota oldu bebekten ona geçti bebeişin ishalı 1 hafta sürdü iştahsızlıkda yapıyo ama yavaş yavaş düzeliyo merak etme zorlama benım kızımda bronşiolit  olmuş dişleride geliyo öksürüyo kusuyo dr 1 haftada düzelir dedi zaman geçmesini beklicez
 sabır sabır
bend e çok üzülüyorum şimdi yeni konu acacaktım bend e
ama yapcak bişi yok işte bebekler hastalanıyorlar ve biz sabırla bekelemyi bilmemeiz klazım ilaçlar etkisini gösterene kadar
 bu arada arkadaşımnın  bebeği şu an gayet iyi ve iştahlı
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 11323
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2008 Saat 20:16
ay ben bu olayı kendim bizzat yaşamış biri olarak çok zor haftalar geçirdiğimi soyleyebilrim rota olduğunda su dahi içse çıkarıyordu günde 14 15 bez değiştiridim hepsi kakalı ve belinden kanından çıkıyordu düşünün artık her kaka yaptığında kople üstü değişiyordu hepsine geçiyordu yani ayy ne zor günlerdi Allah kimseye yaşatmasın.kaç haftalar yemek bile yemedi hep ağladı huzursuz ve baygın serum takıldığında kusması geçti ama ishal ve iştahsızlık devam etti 2 ay falan olmuştur belki daha fazla bütün huy değişti yemek yememiz artık çok kötü bir hal aldı emzikle veya suyla yutuyor hala ole.sabredeceksin en başta asla pes etme hazırladığın tabağı yemedimi bırak 5 10 dak sonra tekrar dene onuda kendini de sıkamaış olursun zor günler Allah yardımcın olsunClown
Yukarı Dön
selmafiliz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 57
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2008 Saat 10:38
merhabalar,

benim oğlumda diş çıkarmak için uğraşıyoo.çok zor bi dönem. zaten bebekler bu dönemde konuşabilselermiş"anneciğim diş etlerim çok acıyoo"derlermiş.Crybizde tüm gücümüzle ne bulursak ağzımıza götürüyoruz.diş kaşıyıclarla hiç ilgilenmiyoruz. varsa yoksa elleriimiz.inşallah hepimiz bu dönemi kısa sürede atlatırız(gerçi biz 3 aydır bu durumdayız bakalım daha ner kadar sürecek..) Unhappy

sevgiler..
Yukarı Dön
botag Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 691
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2008 Saat 10:45
Geçmiş olsun canım.Benim kızım da bronşiolit olmuş.Bir yandan da diş çıkarıyor.İştahı tamamen kesildi.Dün doktormuza gittik.Bol bol sıvı şeyler yedir.Israr etme,az ve sık sık yedir dedi.Diş için ben de bazı geceler carpol veriyorum.Şimdi bir de öksürüyor, o yüzden çok sık uyanıyouz.Bu dönem zor geçeceğe benziyor.Uzun bir süre Sabretmemiz gerekiyor.
Yukarı Dön
fatma tülay Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 396
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2008 Saat 11:34

şenaycım çok geçmiş olsun canım,

sana bişi sorcam bebeğine rotavirüsü aşısı yaptırmışmıydın canımm

minik kızım büyüyor :)
Yukarı Dön
meleğim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 331
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2008 Saat 14:20
çok sağol fatmacım .maalesef yaptırmamıştım pnömokok aşılarını yaptırıyoduk şimdi sonra yaptırcaktık .ama geç kaldık çok şükür hgastalığı atlattık ama etkisi kaldı.gerçi şimdi az az yemeye başlamış .allah miniciklerimize sağlık versin .kocaman öpüldünüz.Clown
http://lilypie.com][/url]
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.