Arkadaşlar Bebek arabası önerir misiniz lütfen? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Arelim
Üye Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2010 Saat 19:44 |
Merhaba arkadaşlar,
Kullandığınız bebek arabalarından bahsedebilirmisiniz biraz?
Hangi marka iyidir, tek başınızayken kullanışlıdır?
Travel sistem mi önerir siniz yoksa sadece puset mi?
Anakucağını ayrı da alsam olur mu?
Kafam çok karışık bir türlü karar veremedim.Yardımcı olursanız sevinirim. |
|
ifakat
Kıdemli Moderatör "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 11323 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17656&KW=bebek+arabas%FD&PID=518168&title=baston-span-classhighlightbebek-span-span-classhighlightarabasi-span-hakkinda#518168
canım buraya bir bak derim.
birde uzmanımızın sayfasında yoneltilen sorulara da bakabilirsinhttp://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=26&title=f-erkin-ultanir-bebeginize-urun-satin-alirken
|
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
canım ben travel sistem kullanıyorum kesinlikle öneririm.
marka olarak kraft ı tercih ettik.
travel sistem olması benim çok işime yaradı.
örneğin arabayla bir yere giderken anakucağında uyur benim oğlum ineceğimiz zaman direkt anakucağı ile bebek arabasının içine alıyoruz.uyanma gibi bir problem olmuyor yani.
hem küçükken bebek arabasının içinde eğreti gibi kalıyorlar çok küçük oldukları için travel sistem de daha konforlu bir şekilde yatıyorlar.
ben her kullandığımda iyi ki böyle almışım diyorum çok memnun kaldım
tercih tabiki senin canım
sağlıcakla kavuş inşallah bebişine
|
|
Arelim
Üye Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sevgili İfakat Linkleri için teşekkür ederim. Yeni üye olduğum için forumun detaylarını keşfetme fırsatım olmadı.
Sevgili Cansu, bende travel sistem düşünüyorum.Kullandığın marka hafif midir? Kucağımda bebiş varken tek başına kapatıp kaldırabileceğim türdemidir?2,5 ay sonra bebişimiz doğacak.Bu puset olayı bilinçaltıma öyle bir yerleşmiş ki artık rüyalarıma girmeye başladı:)Bir an önce alayım da kafam rahat etsin diyorum.
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
canım modeline göre değişir tabiki ağırlığı.
ben tek başıma rahatlıkla kullanıyorum ağır değil.
bence memnun kalırsın travel sistem den.
kullanışlı oluyor
|
|
KUZEY&MİRA
Altın Üye Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2589 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aklını karıştırmak gibi olmasın ama bizimki de treval sistem kraft ve ben çok kullanamadım...Cansu'nun dediği gibi.. çok bebekken bayağı işime yaradı hep onun içinde olurdu.Hele kış için çok idealdi korumalıklı olduğu için..ama altı aydan sonra pusete sığdıramadık..
Evim 3. katta ve asansör yok tek başıma puseti çıkar arabayı çıkar çok zorlanıyordum bizim araba çok ağırdı..Sonra baston tipi aldım bi kolumda oğlum sırtımda da araba kolayca inip çıkıyorum şimdi merdivenlerden..Karar senin her şeyi düşünerek al bence.. |
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|
_bilge_
Altın Üye Kayıt Tarihi: 24 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2081 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
be normal puset kullanıp memnun kalanlardanım. arkası açıldığı için bebek küçükken yatırıyosun baston tiplerde bu sorun oluyo. tarvel sistemleride bebek büyüdükçe sorun oluyor. mesela 2 yaşındayken benim kızım kışları montla bebek arabasında gezdiriyorduk. bebek küçükken sorun olmaz ama önemli olan büyük bebeği taşımak. sonrasınıda düşünmek lazım büyük ama hafif ve kullanışlı olması açısından ben kanz ın klasik bi modelini almıştım çokta memnunum. kucağımda çocuk varken bile açılıp kapanıyo
|
|
bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız
|
|
PinarTN
Altın Üye Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3271 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
http://www.dijitall.com/urun/134876_pierre_cardin_ps_2020_enigma_aluminyum_puset.aspx?ref=akakce&v=1.86.8
bu arabayı şiddetle tavsiye ediyorum. benimki hediye gelmişti bundan değil ama bunu kullanan arkadaşlar çok memnun. tekrar çocuk yapsam kesinlikle alacağım araba bu
Düzenleyen PinarTN - 29 Ağu 2010 Saat 10:36 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|