Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuarkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
demrem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3197
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2010 Saat 13:46
nigo doktorun ek gıda ıcın bence cok acele etmıs cocuk dogduktan sonra zayıflar sonra tekrar kılo alır. bence baska doktora gotur. tahlıl falan da yaptırma derım. cocugu boşyere deldırme.
bu doktorları anlamıyorum hastane para kazansın dıye gereksız tahlıller verıyorlar. eger hasta olsaydı merak etme bellı olurdu. bence baska doktora gotur yada saglık ocagına orası daha ıyı bılgı verır
Yukarı Dön
demrem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3197
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2010 Saat 13:50
canım buarada yenı dogan bebek sıksık emmek ıster, dogum sonrası refleksı geregı. bence sıksık emzır
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2010 Saat 13:54

aman bazı doktorlar mamacı malesef.benim kızımın doktoruda illa ek gıda olarak mama verin deyip dururdu.bende ısrarla vermedim.hiç bir sorunda olmadı.hala emziriyorum bu arada kızım 19 aylık Wink

sakın mama verme eğer emziriyorsan istersen içini rahatlatmak istersen sitedeki doktorumuz kadir beye sor.ona göre kararını ver canım

Düzenleyen Z£r£nim - 02 Nis 2010 Saat 13:57
Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2478
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2010 Saat 14:27
Orjinalini yazan: nigo nigo Yazdı:

arkadaşlar  9 mart günü bebeğim dünyaya geldi kilosu 3500gr. bugün 22.gün kilosu 3750 olduğunu söyledi doktorum .Hiç kilo almamış dedi çok moralim bozuldu şimdiye kadar en az 1 kilo alması gerekirdi dedi.Kan ve idrar tahlili verdi acaba başka bir sorun varmı  araştıralım dedi.Büyük ihtimalle sütün yetmiyodur ek mama vermeye başlamam gerekiyomuş sütümle beraber.....Acaba sizin bebeklerinizin kilo alımı nasıl bana bilgi verirmisiniz lütfen.............

3500 doğmuş, ilk bir hafta en az 200-300 gr vermiştir. Yani 3200-3300 falan olmuştur. Geçen süre 15 gün, alınan kilo 450-550 gr. Yani gayet iyi...

Kadir Bey'e mutlaka danışın...

Düzenleyen Siddartha - 02 Nis 2010 Saat 16:35
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2010 Saat 14:29
kızım doğduğunda 2500 kiloydu hastaneden çıkarken 2410 a düştü ama meme ucum yoktu ve sütüm çok azdı ağlaya ağlaya mama verdim doymuyordu mamyla oluncada kilosu çok oldu

ablam 3 ay önce doğum yaptı ilk ay 600 sonra 800 en son 200 gr almış ne emiyor ne mama kabul ediyor ole zorki hali emiyorsa hiç dert etme bırak emsin 1 ay daha bekle bence
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
nigo Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 23
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2010 Saat 16:59

Arkadaşlar yaptırdım tahlilleri....idrar yolu iltahaplanması varmışCry iğne tedavisi verdi Kültür testi yapılacak pazartesi günü ultrason verdi .....umarım ciddi birşey çıkmaz kültür testinden ......23 günlük bebek nasıl idraryolu ilt.oluyo anlamıyorum.....

CANIM KIZLARIM
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2010 Saat 17:39
Tahlil sonuçlarını Kadir Beyede göster bence birde O görsün..
Yukarı Dön
nigo Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 23
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2010 Saat 19:44
bana yardımcı olurmusun nasıl  nerden ulaşabilirim
CANIM KIZLARIM
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.