Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - arkaaşlarrrrrrrr bunu biliyormuydunz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuarkaaşlarrrrrrrr bunu biliyormuydunz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Konu: arkaaşlarrrrrrrr bunu biliyormuydunz
    Gönderim Zamanı: 24 Tem 2008 Saat 20:06
patatesin  birgünden fazla haşlanmış vaziyette beklememesi eğer beklerse içinde çok yaralı bir maddenin çok ağr bir zehire dönüştüğünü ve ölümle sonuçlandırılabilecek olabileceğini biliyormuydunuz ben çk ii biliyorum çünkü ölümün ucundan döndüm eğer saklamak istiyosanız mutlaka bişeyle saklayın soğnla karıştırın baharatlayıp karıştırıp öyle saklayın ama ne olur dikkat edin bi saatten fazla bekletmeyin inanin çok kötü oluyo
Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2293
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2008 Saat 20:17
geçmiş olsun canım.
eğer doğruysa bence çok kötü çünkü ben bilmiyordum ve benim sakladığım çok oluyor. ve yediğimizde oldu.
patatesten olduğuna eminmisin canım. nasıl oldu biraz daha açık anlatabilirmisin?

Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2008 Saat 20:24
Ayçacım çok geçm,ş olsunClown
Duymamıştım ben teşekkür ederim canım..Ama haşlanmış patatesi taze seviyom zaten hemencik sıcak yemeyi ve kavurmayıBig%20smilesalatasınıda yaparım ama çok naadir..
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2008 Saat 20:52
haftada 27 büyük şişe srum yedim sonra gördüğüm tedavilerde cabası
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2008 Saat 20:54
çok zord 2 haftalık hamileydim bebeği de kaybettik sadece dışkı tahlilinden anlaşıldı erken teşhis edilemediği için bende kanamalı zehirli ishal oluştu bağırsaklarım enfeksiyon kaptı bakımsızlıktan
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2008 Saat 20:57
bağırsaklarımda mantar oluştu gerçekten ok kötüydü ve şu anda bende ogünlerin anısı eklem ve kemik ağrısı kaldı canım berbattı yani 1hafta hastanelede süründüm 64 kloda 1 haftada 56 kg düştüm ve çok uzun süre kollarım şiş gezdim kollarımda açılan damar yolları ve içlerinde kırılan iğneler yüzünden canım morluklar cabası
Yukarı Dön
_bilge_ Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2081
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2008 Saat 21:22
çok geçmiş olsun gerçekten çok ilginç benim zehirlenmemem olanğanüstü bi şans çünkü haşlanmış patates üzerine kurulu hayatım. çok çok severim her zaman taze bulmak zor haşlayıp bi kaç gün bekletiyordum duyduğum ii oldu
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2008 Saat 21:28
amn dikkat ne olur öyle zorki bi sene haşlama patates yemedim ve görmedim dese yeri bişeyle karıştır bekleteceksen canım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.