Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ARDA'M HİPERAKTİF Mİ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuARDA'M HİPERAKTİF Mİ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2008 Saat 22:33
canım çok normalmiş bunlar benim abiminde ikiz kızları var onlarda
bir dakika yerinde durmuyorlar 2.5 yaşındalar vede evin halini gel gör
dr.korkmamaları gerektiğini söyledi
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1046
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2008 Saat 00:39
bende kızım için aynı şeyi düşünüyorumConfused hatta bugün bile düşündüm dr a götürsemmi acaba diye çünkü artık dışarda görenler bile Allah sana sabır versin demeyeCry başladı ama sayfaları okudukça anladım ki her çocuk yapıyormuş galiba ben biraz sabırsız ve sinirli bir yapıya sahibimConfused işallah büyüdükçe sakinleşirler.
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2008 Saat 01:14

yeşim canım ya merak etme. bir çocuğumuz gibi benim oğlum da aynen anlattığın gibi.. beni de bir ara korkutmuşlardı. birçok kişiden ben böylesini görmedim diye şaşkınlık belirtisi aldım.. ama doktorumuz doğal oldugunu söyledi bu dönemlerde.. sanırım erkek çocukları hep böyle oluyor..tam keşif dönemleri normal aslında. herşeyi merak ediyorlar.. zorlu bir dönem gerçekten.. tedirgin olma. zamane çocukları işte..

ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2008 Saat 08:57
yeşimcim gördüğüm kadarıyla bütün anneler aynı dertten muzdarip zamane çocukları diyorlar ya hakikaten dur durak bilmiyor şimdiki çocuklar hepsi aynı betülde çok hareketli otururken bile ayağıyla birşeylere ulaşmaya düşürmeye çalışr ben zannediyordum ki yanlız olduğu için kardeş olmadığı için böyle yapıyor meğer senin oğluşunda öyleymiş kardeşi olduğu halde ne diyim ama hiperaktif olduklarını sanmam ben sayfaları okuyamadım ama derya abla tecrübelerini yazmıştır eminim ne diyim hepimize kolay gelsin elbet atlatacaklar bu dönemleri de
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2008 Saat 09:16
Ya kızlar içimi rahatlattınız valla ne kadar teşekkür etsem az Starhele "yaramazlar "topiğini incelediğimde anladımki benimkiler normalmiş.EmbarrassedÇokkkkk teşekkür ederim iyiki varsınızEmbarrassed
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4001
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2008 Saat 15:59
Orjinalini yazan: bilgeakgun bilgeakgun Yazdı:

Yeşimcim sanki aynı benim oğlumu anlatmışsın,Arda nın yaptığını söylediğin her cümleyi Ozan da yapıyor,sabahtan akşama kadar hiç oturmuyor,sürekli keşfetme şeklinde,dediğin gibi oyuncakla en fazla 10 dk.oynuyor,dolabın içine giriyor,saksıdaki toprakları alıp yere atıyor,kumanda pilini çıkartıp ağzına sokuyor,buzadolabını bile açık görse girmeye çalışıyor,çöp kutularına meraklı,masanın altından çıkmak istemez,elektrik süpürgesi en sevdiği oyuncak,çekmece içlerindekileri çıkartmaya da bayılıyor,sürekli koltuk tepesinde,beni yakalayın havasında,ben çok normal buluyorum bu hareketleri Yeşimcim,birde her çocuğun karakteri de farklı,yavaş yavaş belirmeye başlıyor bence,aynı yaştaki kimi erkek çok hareketli olur,kimi sakin,ama bizimkiler hareketli cinsten LOL

bu anlattıklarını hemen hemen Emre'de yapıyor ...ki daha 10 ay 8 günlük. yani oğlum aktif mi hiperaktif mi??? Big%20smile

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.