Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
nurten...
Altın Üye
bilalim + eşim + erenim
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4266
|
Gönderim Zamanı: 13 Kas 2008 Saat 22:33 |
canım çok normalmiş bunlar benim abiminde ikiz kızları var onlarda
bir dakika yerinde durmuyorlar 2.5 yaşındalar vede evin halini gel gör
dr.korkmamaları gerektiğini söyledi
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
 |
iremnur
Kıdemli Üye
Puanlar: 1046
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2008 Saat 00:39 |
bende kızım için aynı şeyi düşünüyorum  hatta bugün bile düşündüm dr a götürsemmi acaba diye çünkü artık dışarda görenler bile Allah sana sabır versin demeye  başladı ama sayfaları okudukça anladım ki her çocuk yapıyormuş galiba ben biraz sabırsız ve sinirli bir yapıya sahibim  işallah büyüdükçe sakinleşirler.
|
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2008 Saat 01:14 |
yeşim canım ya merak etme. bir çocuğumuz gibi benim oğlum da aynen anlattığın gibi.. beni de bir ara korkutmuşlardı. birçok kişiden ben böylesini görmedim diye şaşkınlık belirtisi aldım.. ama doktorumuz doğal oldugunu söyledi bu dönemlerde.. sanırım erkek çocukları hep böyle oluyor..tam keşif dönemleri normal aslında. herşeyi merak ediyorlar.. zorlu bir dönem gerçekten.. tedirgin olma. zamane çocukları işte..
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
mine
Altın Üye
Puanlar: 3314
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2008 Saat 08:57 |
yeşimcim gördüğüm kadarıyla bütün anneler aynı dertten muzdarip zamane çocukları diyorlar ya hakikaten dur durak bilmiyor şimdiki çocuklar hepsi aynı betülde çok hareketli otururken bile ayağıyla birşeylere ulaşmaya düşürmeye çalışr ben zannediyordum ki yanlız olduğu için kardeş olmadığı için böyle yapıyor meğer senin oğluşunda öyleymiş kardeşi olduğu halde ne diyim ama hiperaktif olduklarını sanmam ben sayfaları okuyamadım ama derya abla tecrübelerini yazmıştır eminim ne diyim hepimize kolay gelsin elbet atlatacaklar bu dönemleri de
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
 |
yeşim
Altın Üye
Süper Anne
Puanlar: 3664
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2008 Saat 09:16 |
Ya kızlar içimi rahatlattınız valla ne kadar teşekkür etsem az  hele "yaramazlar "topiğini incelediğimde anladımki benimkiler normalmiş.  Çokkkkk teşekkür ederim iyiki varsınız
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
 |
emre
Altın Üye
Puanlar: 4001
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2008 Saat 15:59 |
bilgeakgun Yazdı:
Yeşimcim sanki aynı benim oğlumu anlatmışsın,Arda nın yaptığını söylediğin her cümleyi Ozan da yapıyor,sabahtan akşama kadar hiç oturmuyor,sürekli keşfetme şeklinde,dediğin gibi oyuncakla en fazla 10 dk.oynuyor,dolabın içine giriyor,saksıdaki toprakları alıp yere atıyor,kumanda pilini çıkartıp ağzına sokuyor,buzadolabını bile açık görse girmeye çalışıyor,çöp kutularına meraklı,masanın altından çıkmak istemez,elektrik süpürgesi en sevdiği oyuncak,çekmece içlerindekileri çıkartmaya da bayılıyor,sürekli koltuk tepesinde,beni yakalayın havasında,ben çok normal buluyorum bu hareketleri Yeşimcim,birde her çocuğun karakteri de farklı,yavaş yavaş belirmeye başlıyor bence,aynı yaştaki kimi erkek çok hareketli olur,kimi sakin,ama bizimkiler hareketli cinsten  |
bu anlattıklarını hemen hemen Emre'de yapıyor ...ki daha 10 ay 8 günlük. yani oğlum aktif mi hiperaktif mi???
|
|
 |