|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2345> |
Yazar | ||
yeşim ![]() Altın Üye ![]() Süper Anne Kayıt Tarihi: 14 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3664 |
![]() |
|
Ayyy Derya nasıl sabırlıymışsın
![]() ![]() |
||
İkizlerim Azra ve Arda
|
||
![]() |
||
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 7665 |
![]() |
|
irme bende oyle dusunuyorum ama bazen bu cocuk normal degil ya,, cok acayip diyorum. bir de bunun farkinda olan bir tek ben degilim. aslina bakarsaniz akilli, sinirlenmedigi zaman cok uysal, denileni yapan bir cocuk...
Gecen seneye oranla daha iyi simdi. Gecen sene kafasini yere vurmasin diye tutmaya calisiyordum baktim ki devam ediyor birakiyordum vuruyordu. acidigini hissedince bu sefer minderlere kanepelere yani yumusak can acitmayacak yerlere vuruyordu.
betonda caninin acidigini hissettiginde haliya geliyordu ![]() buyuyorlar di mi
![]() |
||
![]() |
||
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
|
meryem butun gun mesaj kutunu bos lat diye yedim kendimi her topige yazip yazip siliyom kiz sil sunlari daha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() |
|
derya ablacım allah sana kolaylıklar versin... hiperaktiflik öyle sırf hareketinden yaramazlıklarından dolayı yapıştırılaacak bi yafta değill..uzman tanısı gerekiyor.... öyle bi öğrencim oldu çok iyi bilirim...aileye büyük görevler düşüyor.... hatırlar mısınız bilmem olimpiyatlarda altınları yalayıp yutan bi yüzücü vardı amerikalı...adam hiperaktifmiş ve çocukluğundan beri ancak yüzerek enerjisini atabiliyormuş...düşünnün artık yüzmek çok efor gerektirir... hiperaktif çocukların enerjisini yönlendirmek gerekiyor...bol bol faaliyet yapmalılar ki yanlış şeyler yönlenmesinler benim oğlum da aynı sizler gibi ..eksiği yok...onu ne zaman dışarı çıkarsam parktı marketti dolaştırsaam ee gelince uyuyor kalıyor...bol bol yorun çocuklarınızı ki yaramazlığa vakit bulamasınlar |
||
![]() |
||
haticeirmak ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şub 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 506 |
![]() |
|
yeşimcim tüm yazılanları tek tek okuyamadım ama yazdıklarının aynısını neredeyse ben de yaşadım,eksiği yoktur da fazladı vardır belki
![]() ![]() |
||
![]() |
||
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
|
yeşimcim kolay gelsin,ama arda daha 14 aylık ve inan seha onun yaşında iken çok daha fenaydı http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=7087
bak bi kaç sayfa oku burdan,aama şunu belirtey,mki seha şimdi 28 aylık oldu ve şimdi çok daha durgunlaştı,ki biz artık kesinlikle ama kesinlikle hiperaktif diyoduk,demek yaşı gereği öyle yaqpıyomuş,inan burda yazdıklarım hiç bişey neler yapmıyoduki seha,ama tam o yaş herşeyi dokunarak hissederek öğrenme yaşı,bu yüzden eğer izin vermezsek öğrenemezler,izin versek biz çıldırıyoz ama tabili onlar içn izin vermek en iyisi,neyse inşallah arda öyle değildir ama içine sinmiyosa tabiki bi prefesyonleden yardım al,ama beni dinlersen az daha bekle şu yaşı bi geçsin,bak şimdi seha şimdi neden duruldu biliyomusun,şimdi büyüdü ve öğrenme algısı değişti,şimdi görerek öğreniyor,mesela o zamanlar onun için oyuncak kavramı yoktu,temizlik bezide oyuncak suda oyuncak herşey oyuncak,ama şimdi oyuncaklarının farkında onlara dikkatli davranıyor,yatağının kendi yatağı oyuncağının kendi oyuncağı,kaşığın kaşık olduğunun farkında,tabiki bu evre dahada zor daha ilgi istiyor ve herşeyin doğrusunu öğretmek bana ve babasına düşüyor,inan ne görürse görsün bu ne diyor ve ona en mantıklı şekilde cvp vermek gerek,ne bileyim her yaşın ayrı bi zorluğu var anlayacağın umarım ardanın hiperaktive değilde yaramazlıktır
![]() |
||
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
||
![]() |
||
yeşim ![]() Altın Üye ![]() Süper Anne Kayıt Tarihi: 14 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3664 |
![]() |
|
Hilal'im inan bana çok sabırlı davranıyorum.Beni gören "inanamıyorum sana yeşim,ne kadar sabırlısın" diyor.Kızmıyorum,bağrış çağrış yapmıyorum ama ne yapmam gerekiyor bunu bilmiyorum.Bu konuda ta lise yıllarımda kitaplar okurdum ama yaşamak başkaymış anladım...
|
||
İkizlerim Azra ve Arda
|
||
![]() |
||
zeyno18 ![]() Altın Üye ![]() ![]() Sebebi Hayatım Canım Kızım Kayıt Tarihi: 19 Haz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3178 |
![]() |
|
emineye bende katılıyorum bende aynı soruyu zaman zaman kendi kendime soruyorum ama sonra aklıma birgün durakta beklerken hiperaktif bir çocuk görmüştük öyle olmadığını düşünüyorum sonra konuşması bile acayip hızlıydı ilaç kullanıyorlarmış o bile etki yapmıyormuş
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2345> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|