Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ARDA'M HİPERAKTİF Mİ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuARDA'M HİPERAKTİF Mİ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2008 Saat 11:49
Yaptiginin yanlis oldugunu kimi zaman biliyor. Kirdiginda "kııdıım", bozdugunda "boşşdum" filan diyor ama yine de devam ediyor. Huyuna gitmeye yumusak davranmaya calisiyorum, guzel guzel yaptiklarinin yanlis oldugunu filan anlatiyorum ama tiiinn LOL

Iki gundur "maananee", "şanaanee" diyor. LOL

Ne doluymusum ya, yesim acinca patlayiverdim LOL Neyse kizimin guzel yanlarini gormememezlikten geliyormus gibi olmayayim LOLLOL
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2008 Saat 12:02
Ben ellerinden bişey aldığımda ağlıyorlar ve dediklerini yapmıyorumDeadEvet yapmıyorum...Ağlıyorlar ama sonra ağlamanın fayda etmediğinide anlayacaklar.İlgilerini başka yöne çekmeye çalışıyorum baktım o da olmuyorConfused bende onları görmezden geliyorum.Sonra kuzu kuzu yanıma geliyorlar....Çocukların her dediğini yapmak yokkkOuch

Düzenleyen yeşim - 13 Kas 2008 Saat 12:05
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2008 Saat 12:02
Orjinalini yazan: yeliz yeliz Yazdı:

valla benim oğlum da altı aylık ama şimdiden felaket Tongueelinden istediği bişey alındığında basıyor çığlığı  eline istediğini verdiğimizde de hırsalnıyor ve yemeye çalışıyor bu sefer yiyemeyince yine çığlık kıyamet LOLLOLbir dakka durmuyor yatırıyorum bağrıyor oturtuyorum bağrıyor kucağa alıyorum iki dakka sonra yine aynı bak mesela şimdi yanımda dişlliği yiyemediği içi bağırıyor ben kaçsam iyi olur komşular evi basmadanLOL sizce napmalıyımn

Hicbirsey LOLLOLLOLLOLLOL

Keske her seylerini kaydedebilsek te siz boyleydiniz, size biz boyle davrandik filan diye kanitimiz olsa... Ama simdi kaydettiklerimiz onar buyuyunce calismaz, teknoloji nasil ilerler Allah bilir...

Kaliiim (kalem) diye tutturdu, simdi kagida birseyler ciziyor bi guzel de poz vermis karsimda. Dun ustunu basini da cizmis, kendini kagit yapmis anlayacaginiz LOLLOLGecen kalem vardi yine elinde, bi baktim ayaklari mor mor. Bi bakayim dedim bir de bakarim ki ayaklarini cizmis
LOL

Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2008 Saat 12:05
Orjinalini yazan: yeşim yeşim Yazdı:

Ben ellerinden bişey aldığımda ağlıyorlar ve dediklerini yapmıyorumDeadEvet yapmıyorum...Ağlıyorlar ama sonra ağlamanın fayda etmediğinide anlayacaklar.İlgilerini başka yöne çekmeye çalışıyorum baktım o da olmuyorConfused bende onları görmezden geliyorum.Sonra kuzu kuzu yanıma geliyorlar....Çocukalarım her dediğini yapmak yokkkOuch

Dogru yoldayiiiz yesiimLOL Ayneen

Tutturdu gazoz istiyor, uzun bir sure vermedim, neyse sonunda verdim yarim cay bardagi... Ama dedim bak bunu ictikten sonra bir daha yok, fazla icersen miden acir filan anlatmaya calistim.... Icip bitirdi, geldi yanima buzdolabini gosteriyor gaşoş diyeLOL Yok dedim ben sana soylemistim.

Bu tur olaylarmiz cok, olmayinca aglamayi deniyor bakiyor ki aglama kar etmiyor, benim butun yumusak davranma cabalairmi da geri tepiyor ben de o zaman agla nasilsa susacaksin diyorum LOL susuyor "anniii, anneciiiim" diyerek yanima geliyor, ayaktaysam ayagima sariliyor LOLLOL
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2008 Saat 12:05
Yeşimciğim seni yanlış yönlendirmek istemem Confused daha çok küçük arda. her çocuk farklı bir bireydir, farklı bir kimliktir Wink yaramazlık ile hiperaktivite farklı şeylerdir Wink umarım arda yaramaz bir çocuktur sadece her zaman zorluğunu söylüyorum size....

ama madem alperin küçüklüğünü merak ettin alatayım öncelikle çoook zor bir doğumdu ölmek için yalvardım allaha.. doğdu emerken bile meme ile kavga ederdi, yaşıtları geceleri 10-12 saat uyurken bizimki saatte bir yarım saatte bir uyanırdı, ağlardı , uyumazdı...Confused uykusuzluktan mahvolduğum dönemler oldu dr sordum çocugun huysuz çekeceksin ilaç milaç yok dedi ConfusedConfused yürümeye başladı koşmaya koltuk tepelerinde zıplamaya, tepetaklak amuda durmaya, istediği olmayınca kendini yerlere atıp ağlamaya, oyun arkadaşlarına vurmaya, saç çekmeye, arabalarını parçalamaya vs vs vs................. 3 yaşına geldiğimde anladım yok dedim bir çocuk bu kadar aktif olamaz bu yaramazlıktan öte bir şey. Şişli etfale götürdüm beni kadıköy/ çifte havuzlarda bir eğitim yerine yolladılar gittim. dikkat eksikliği hiperaktivite tanısı kondu etfale raporu geri getirdim. Wink damla verdiler 3 yaşındaki bebeme damlayı verdikçe tüm gün uyumaya başladı. vicdan muhasebesi yaptım CryCryCry bebeğim aptal aptal boş boş bakınıyordu oturduğu yerde uyuykluyordu dr gittim dozunu düşürelim dedi olmadı bıraktım kendi kendime tedaviyi kıyamadım yavruma CryCryCry
sonra leventte bir okulun anaokuluna verdim yüksek bir ücret ve servis parası vererek anaokulunda okulun verdiği taze fasülyeyi yemediği için öğretmeninden dayak yemiş diğer veliler meb e şikayet etmiş benim haberim yok AngryAngry kimse söylemedi sonradan öğrendim sonra ilkokuluna başladı tüm gücümü tüm imkanlarımın üstüne çıkarak 4 sene önce 3000 lira bağış parasını okula vererek borç harç oğlumu okula yolladım ne mi oldu öğretmeninden dayak yedi şikayet ettim görevden alındı, sonra velilerin şikayetleri başladı her veli toplantısından gözlerim şiş çıktım istemediler sınıf değişikliği olsun dediler. değiştirdik rehber öğretmen olmaz böyle dr götürün ddi pedam dan tutun tüm özellere götürdüm ilaç parası 150 lira muayene parası hiç gözüme gözükmedi katlandım onun için sırf mutlu olsun diye ilacı kullandık ama dozu düşüktü etkili olmadı en sounda okuldan alıp mahalemizdeki okula vermek zorunda kaldım CryCryCry 
şimdi 2 senedir aynı okulda ilaç kullanıyor başarısı arttı , öğretmeni bayan, dayak yemiyor eğitimde geri bir okul ama oğlumun özgüveni arttı ve burda mutlu .......

işim var çok uzatamadım ..........
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2008 Saat 12:06
Orjinalini yazan: yeşim yeşim Yazdı:

Hani hep erkek çocuklar daha hareketli olur derler ya onun için erkek çocuk annelerine seslendim.Ama görüyorumki kız anneleride meğer aynı dertten muzdaripmişEmbarrassed.Buna sevinsem mi şaşırdımLOLLOL

Yeşimcim hiç sıkılma ve meraklanma ,bir kızz annesi olarak,söylediğin şeylerin tümünü benim kızımda yapıyor,başta bende senin gibi endişeliydim,özellikle 1 yaş döneminde daha sık yaşıyorduk bunu,şimdi şimdi gene devam ama oyuncaklarla biraz daha fazla ilgilenmeye ve geçen seneye oranla daha sakinleşmeye başladı..sanırım kızım büyüyorStar geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum...
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2008 Saat 12:07
Zateb benimkiler elinden bişey alındığında ağlayan çocuklar değil...İstisnai durumlar oluyor tabi...Bi oyuncağı paylaşamadıklarında çıkıyor ağlayışlarLOL
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2008 Saat 12:08
yürümeye başladı koşmaya koltuk tepelerinde zıplamaya, tepetaklak amuda durmaya, istediği olmayınca kendini yerlere atıp ağlamaya, oyun arkadaşlarına vurmaya, saç çekmeye,  vs vs vs.................
abla bunlar bizde de var yaa... kanepe tepelerinde dolasiyor, hele ki arkadaslari gelsin daha da aziyorConfused

Düzenleyen Elif Hansa - 13 Kas 2008 Saat 12:09
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.