Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ARDA'M HİPERAKTİF Mİ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuARDA'M HİPERAKTİF Mİ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2008 Saat 11:37
Hani hep erkek çocuklar daha hareketli olur derler ya onun için erkek çocuk annelerine seslendim.Ama görüyorumki kız anneleride meğer aynı dertten muzdaripmişEmbarrassed.Buna sevinsem mi şaşırdımLOLLOL
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2008 Saat 11:38
Yesimcim ben bazen kiziyorum acikcasi, bir yerden sonra sınırını asiyor ve engel koymak gerekiyor. Bir cocuk uyutulurken bile ayaklarini sallarmi ya... Dun aksam sut verdim yatmadan once inanirmisin ne oturdu ne yatti da icti. Benim pesimde odalari dolana dolana dikti kafasina icti. Kardesine de cok az olsa da zaman zaman sert davrandigi oluyor. Ama sevdiginden yaptigini dusunuyorum...

Kutuphanenin altina giriyor kafasini vuruyor, caninin yanmasina ragmen yine giriyor. Iki kumanda bozuldu pilleri cikartacam diye yere vurmaktan... Cöplere el atmalar... KAfasini surekli bir yere vurmalar, agzini da vuruyor....Biliyorsun daha onceki gun kafayi sisirdik...
Oturmak nedir bilmiyor, her yere el atiyor... Bir kac gun once de tv sehpasinin camini kirdi... Tüpe/ocaga cok merakli... Yanarsin kizim diyorum, "yanaaşşıın, yanaşşın" diyor. LOLKupleri var onlarla oynuyor ama surekli degil... Bugunler vurma basgosterdi, bana, babasina surekli vuruyor... Bir de en onemi sorunumuz bazi kotu laflar... Cok sinirli bir cocuk ama cok gulec... Sinirlendigi an hemen vuruyor kotu soz soyluyor, halbuki babasida bende kullanmayiz... Cok cabuk sinirleniyor...

Anlatsam daha gider...

Yesimcim senin ikizlerden buyuk Elif.  Ocak dogumlu...

Düzenleyen Elif Hansa - 13 Kas 2008 Saat 11:41
Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2008 Saat 11:43
ha bide Ozan ayakkabılıktaki ayakkabıların bağcıklarıyla oynamaya bayılıyor,dün bağcıklarından tutup ayakkabıyı çekmiş ve bütün ayakkabılık ve ayakkabılar üstüne devrildi ve altında kaldı,çok korktu ama canı acımadı Allahtan,ama hala akıllanmamış gibiLOL
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2008 Saat 11:43
Benim ikizler 14 aylık...
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2008 Saat 11:44
Kardesinden yapiyor derseniz, ayrim kesinlikle yapmiyorum. Gecen bir yerde Derya ablayla da konusmustuk. Kardesini emzirirken bile onunla oynadigim gulustugum oluyor. Ihmal etmemeye calisiyorum, kardesinden cok onunla ilgileniyorum. Cocuk yiyip icip yatiyor. Biraz da kucakta dolastigini dusun. Bu kadar onunla ilgilenmem...
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2008 Saat 11:45
Orjinalini yazan: bilgeakgun bilgeakgun Yazdı:

ha bide Ozan ayakkabılıktaki ayakkabıların bağcıklarıyla oynamaya bayılıyor,dün bağcıklarından tutup ayakkabıyı çekmiş ve bütün ayakkabılık ve ayakkabılar üstüne devrildi ve altında kaldı,çok korktu ama canı acımadı Allahtan,ama hala akıllanmamış gibiLOL
Evet Bilge benim Arda'da akıllanmıyor işte...Bardağa dokunuyor (ben engellemiyorum) parmak uçlarıyla yanıyor,gülüyor ve tekrar tutmaya çalışıyor yaaaaLOLLOLAklım almıyorLOL
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Orjinalini yazan: yeşim yeşim Yazdı:

Benim ikizler 14 aylık...

22 aylik bu ay... Demek ki normalmidir nedir... Baksana biz 2 yasinda olmusuz hala ayniyiz..
Yukarı Dön
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1411
valla benim oğlum da altı aylık ama şimdiden felaket Tongueelinden istediği bişey alındığında basıyor çığlığı  eline istediğini verdiğimizde de hırsalnıyor ve yemeye çalışıyor bu sefer yiyemeyince yine çığlık kıyamet LOLLOLbir dakka durmuyor yatırıyorum bağrıyor oturtuyorum bağrıyor kucağa alıyorum iki dakka sonra yine aynı bak mesela şimdi yanımda dişlliği yiyemediği içi bağırıyor ben kaçsam iyi olur komşular evi basmadanLOL sizce napmalıyımn

Düzenleyen yeliz - 13 Kas 2008 Saat 11:51
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.