Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Et Yemekleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ARAP TAVA
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuARAP TAVA

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23 Kas 2007
Konum: her yerde
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4208
Mesajın Direkt Linki Konu: ARAP TAVA
    Gönderim Zamanı: 24 Mar 2009 Saat 15:12
belkı baska yerlerde baska sekıllerde yapılıyodur ben burada yapılan seklıyle sunmak ıstedım sızlere fotografımız ne yazıkkı  özemtısız cekılmıs bır durumda cunkı yerken bıranda aklıma geldı cekmek ıdare edın artık kusura bakmayın
tepsimizde yıne  tek kullanımlık folyodan olan bu neymıs demeyın  sonraBig smile


Düzenleyen zelos - 24 Mar 2009 Saat 15:19
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör


Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2009 Saat 15:14
önemli degil tarife gecelim

Yukarı Dön
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23 Kas 2007
Konum: her yerde
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4208
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2009 Saat 15:15

malzemeleri     istege baglı olaraktan

 
 
kıyma et (kuşbası ıle yapanda varmıs)
ufak ufak dogranmıs kabukları soyulmus patlıcan 
ufak ufak dogranmıs domates
ufak dogranmıs yesıl bıber
ufak dogranmıs sogan
sarımsak
karabıber
tuz
az bıraz sıvıyag
 
bu karısım  harmanlanır ve fırına verılır yanında lavas ekmegı ıle bana bana afıyetle yenılır


Düzenleyen zelos - 05 Nis 2009 Saat 13:18
Yukarı Dön
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 04 Ağu 2008
Konum: fuzuli
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4677
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2009 Saat 15:16
ooooofff,bi fena oldum banmak deyinceLOLeline sağlık gülümApprove
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23 Kas 2007
Konum: her yerde
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4208
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2009 Saat 15:17
ben bu yemegı evde degıl dısarda kasabımızda hazırlatıyorum  hazır yemek oluyor   esinizin kasaba gıdıp arap tava hazırla demesı ve o hazırlanan  tavayı ekmek fırınlarından bırıne goturup pişittirmesı yeterli    carsı fırınında pişması ayrı bır lezzet katıyor tabıkı
 
ama her sehırde fırınlar pişirmiyo ne yazıkkı  
 
 
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör


Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2009 Saat 15:18
ohhhhhh cekem yine ay teski mutfagimda olmus olsa

Yukarı Dön
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23 Kas 2007
Konum: her yerde
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4208
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2009 Saat 15:21

aslında bisey daha eklemek ıstıyorum

mesela bu yeömek arttı dıyelım
ben soyle yapıyorum   evde bayatlamıs pıde varsa yada alınabılır  pidelerı kup kup dograyıp fırında kızartıyorum  sonrasında bu yemegı  ekmeklerın uzerıne dokuyorum ve uzerıne sarımsaklı yogurt ve en uste sos dokuyorum aynen ıskender mısalı bır yemek oluyor tavsıye ederım
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör


Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2009 Saat 15:24
kiz dur biri seni durdursun abooooooooo ay ben ne yapam nerelere gidem simdik

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.