bende ilk başlarda tutturamıyordum simdi biz bile yaptıgım yogurttan yiyiyoruz
ama tarifi nası verilir ki?? hmm şöyle bi deniyim.a.o.ç nin gunluk sutunu alıyorum yarım litrelik.ocakta ılıtıyorum ufak bi borcamım var onun içine 1 yemek kaşıgı yogurt (önceden tatlı kaşıgı koyuyordum tutmamasının sebebi yogurdunun azlığındanmış onu anladım
) koyup biraz sutle karıştıryorum,bu aşamada bi tutam da tuz atıyorum içine (kayınpederimden öğrendim bunu da) sonra geri kalan sutu ilave edip borcamın kapagını kapatıyorum.sonra siyah bi masa örtüm var,onunla iyice sarıyorum.6 saat orda beklemede kalıyor.sonra cok sarsmadan dolaba koyuyorum.1 saat sonra yogurdum hazır
deneme yanılma yoluyla başarırsın inşallah.bilen başkası varsa da yazsın tarifi,bu benim yaptıgım,belki farklı yapanda vardır.ya da başka püf noktaları..