aranızda epidural normal doğum yapan var mı? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 4567> |
Yazar | |
MaRaL
Altın Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3544 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
valla benim dogumlarim kisa suruyor
normalde her cm 1 saat de açiliyirmu$ ortalama ben hastaneye sanciyla gidiyom 5-6 saat içinde dogum oluyor sanciya dayanabilsem belki daha kisa surer onu denemeden bilemem tabii, ama ben sanci çekmeyi goze alamiyorum bu arada epidural için 4 cm açiklik $art,4 cm olmadan yapmiyolar yani biraz çekiyorum tabii sanciyi ,taniyorum yani ondan cesaretim yok 10 cm e kdr sanci çekmeye :) |
|
dilek yiğitcan
Altın Üye Kayıt Tarihi: 31 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3604 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ne şanslısn canım ay çok zordu benımkı . hep derım abımın eşıne inşalla fazla sancı çekmeden doğurusun ve normal doğum olur inşallah |
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
MaRaL
Altın Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3544 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sen yaptirdinmi epidurali onu anlamadim dilek
valla ben tavsiye ediyorum epidurali, benim gibi cani kiymetli hem sezeryandan hem dogurmkdan korkan biri için biàilmi$ kaftan :) zaten burda sezeryan isteme $ansim yok |
|
dilek yiğitcan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
|
ben normal doğuramadım canım sezeryan oldum belden ineledırler ama çocumu kucağıma alırken herşeyi unutum iyiki hayatımda , hım senın için hangisi iyi gelıyosa yapman ıyı olmuş canım insanın hayatı doktorların elınde .
|
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
seda altunbaş
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 08 Şub 2013 Konum: istanbul kartal Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seda altunbaş
|
hangi hastanede yaptırdınız epidural normal doğumunuzu
|
|
tek sucum sevmek mutluluk hakkım değil mi? Allahım sen yardım et!!! <3 <3 <3 seda & vedat <3
|
|
dilek yiğitcan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
|
ben izmirdeydim ege hastanesınde yaptım .
|
|
|
|
gugguludaglarguggulu
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 10 Kas 2012 Konum: ev hanimi Durum: Aktif Değil Puanlar: 184 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gugguludaglarguggulu
|
|
|
Annem
Yoklugun icimde bir kor Cekilmiyor hasretin annemm Seni nasil ozledim annem Bir bilsen.... |
|
dilek yiğitcan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
|
ay canım ben sunı sancıda yedım çocuk kuruda kaldı suyum gıtmıştı o yüzden sezeryan oldum hayırlısı buymuş demekı normal doğum herzeman daha ıyıdır allah kım ne ıstıyosa gönlüne göre versin
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 4567> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|