aranızda epidural normal doğum yapan var mı? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 7> |
Yazar | |
esraa
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 02 Kas 2008 Konum: istabul Durum: Aktif Değil Puanlar: 657 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende düşünüyorum ama bi okadarda korkuyorum
|
|
dandinidastana
Üye Kayıt Tarihi: 15 May 2009 Konum: evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dandinidastana
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ben epidural sezeryan oldum.mecbur kalmadıktan sonra asla sezeryan olmayınn diyorum ama mecbursanızda kesinlikle epidural sezeryaan olun gercekteen cok eglenceli:)güleoynaya girip cıkıyorsunuz.yatağa yatınca iş başlıyo..sezeryanın agrısı cook berbaat:( ne kadar korkarsanız korkun genede özel durum olmadıkca normalden vazgecmeyiinn..
ayrıca yan etki olarak sadece 15gun kadar bel 1ay kadar baş agrısı cektim ben.bas agrım hafifti ama bel berbatti.
|
|
zarac
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 07 Tem 2010 Konum: Dunya Durum: Aktif Değil Puanlar: 141 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende epidural istiyorum gunler yaklastikca korkuyorum :)
|
|
Asmin'im canim kizim
39+ |
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sağlıklı doğumlar diliyorum.
|
|
zarac
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 07 Tem 2010 Konum: Dunya Durum: Aktif Değil Puanlar: 141 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
Asmin'im canim kizim
39+ |
|
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
|
Epidural sanıldığı gibi korkutucumu yan etkisi varmı sonradan hasar bırakıyormu kızlar?
|
|
nurcan
Altın Üye Kayıt Tarihi: 04 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2525 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben düsünüyorm normal epidural aama her kafadan bir ses cıkıyoo yalnıs yerden yapıldıgında iğne felc bile edebiliyo diyolarr gözüm korktuu ama agrısız dogurma fikride cazip geliyor ikilemde kaldım
|
|
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 7> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|