aranızda epidural normal doğum yapan var mı? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 7> |
Yazar | |
irme
Elmas Üye En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz! Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8380 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Durucum bende hamileliliğim başından beri epidural normal doğumda karar kılmıştım ve 6 saatlik sancıdan sonra hastaneye gittim,2 saatte hastanede sancı çektim,gerekli açılma olmuşki dr.15 dk.da bir kontrolerinden sonra tamam anestezi uzmanı gelsin yapalım epidurali dedi.beni yan yatırdılar ama cenin pozisyonunda,belimden ince bir iğneyle içeri girildi,hiç canım falan acımadı,sonra normal pozisyona getirdiler..saatlerdir çektiğim acı ve sancıları bikaç dakika içinde hissetmez olmuştum..Dr.tamam İrme doğuma bitti gözüyle bakabilirsin bundan sonrası daha kolay dedi...nasıl sevinmiştim..benim suyum gelmemişti..dr.şimdi suyu patlatıcam,bi sıcaklık hissedicekin,merak etme dedi..dediği şeyi de hissettim ama malesef kızım o esnada kakasını yapmış ve doğumdan zorlanarak boynuna kordon dolanmış..belki olur diye bikaç şey daha yaptılar ama 2 kez kalp atışları çok düşünce, doğumhaneden ameliyathaneye girdim ve sezeryanla aldılar..epidural olayı çok kolay ve çok rahat normal doğum yapamadım ama epiduralin oraya kadar olan kısımda çok işe yaradığını söyleyebilirm..
|
|
duru
Altın Üye "Yiğit ve Efe'nin Annesi" Kayıt Tarihi: 11 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
İrme senin doğumunda epey zor olmuş
Hem normal doğum sancısını çek saatlerce sonra da sezeryana alın
Bende eğer normal doğum olursa ki inşallah olur epidural istedim dr.la konuştuk,çok rahat old.çok kişiden duydum ilkinde epidural yapmadığıma pişman oldum
|
|
|
|
irme
Elmas Üye En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz! Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8380 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hayırlısı olsun canım..inş. çok güzel bir doğum gerçekleşir ama epidural konusunda sana katılıyorum,gerçekten çok rahat..
|
|
burcu
Elmas Üye Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 8349 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
soruyu duru sormuş, doğumunu da yaptı zaten ama ben bu topiği yeni okudum. başka merak eden arkadaşalar da olur diyerek cevap veriyorum... ben epidural yapmadım. ama benim eltim epidural normal yaptı, Amerikanda.. 6 cm iken verilmişti yanlış hatırlamıyorsam. ve çok kolay oldu herşey... |
|
duru
Altın Üye "Yiğit ve Efe'nin Annesi" Kayıt Tarihi: 11 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bende epidural doğum yapamadım maalesef hastaneye gittiğimde açılma 7cmdi ve bundan sonra normal doğum seyrinde devam etmesinin daha sağlıklı olacağını epidural olursam doğumum daha da uzayabileceğini söyledi,gerçekten dediği gibi oldu,çok kısa sürede doğumum gerçekleşti iyiki epidural olmamışım,ama evde sancı çekmemin bunda etkisi var tabi,yoksa en baştan hemen hastaneye gitseydim epidural isterdim
|
|
|
|
belma
Altın Üye Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4544 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Buradaki bilgiler belki doğum yapacak arkadaşlara faydalı olabilir
|
|
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
|
Elif Hansa
Elmas Üye Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 8182 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ins bende de sancisiz acilma olur da, hastaneye gittigimde sizin gibi hemencecik oluverir oglusum.
evde sanciyi cekmek derken arkadaslar, evde sancilaniyorsunuz da, bagiriyormusunuz evde? beni de o dusunduruyor, simdi diyorum dogum basladiginda ben sancilari evde ceksem coklasincaya kadar, sonra hastaneye gitsem de rahat yapsam... ama iste bu isin evde bagirma meselesi var? ne diyorsunuz? evde sanci cekenler bagirdiniz mi?
|
|
ilknuravci
Üye Kayıt Tarihi: 24 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ilknuravci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
merhaba piar,
bende 8+1 gebeyim ve epidural istiyorum. Fakat çevremdekiler böyle bir riske girmemi söylüyorlar. Şimdi senin tecrübeni okuyunca yine düşünmeye başladım. Bu konuda hastanenin ve anesteziyi uygulayacak uzmanında önemli olduğunu biliyorum. Nerede doğum yaptığını ve doktorunun ismini yazabilirsen çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
|
|
İlknur AVCI
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 7> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|