Arac klimasi kullanimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Yeltun
Üye Kayıt Tarihi: 11 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: Dün Saat 00:05 |
Hocam merhabalar ben size şöyle bir soru yöneltmek istiyorum müsaadenizle araca binerken klimayı yaz kış nasil kullanırsınız.. kapalı kalan arabada benzen birikimi oluşuyor ve klimayı camları açıp havalandırma işlemi yapmadan açınca yine o meşhur etiket kansere neden olur deniliyor.Nedir bunun asli yakin bir zamana kadar açıkçası hiç dikkat etmemiştim bu konuya yeni ortaya atılan iddialardan biri midir bu yoksa çok yolculuk yapıyoruz yeri geliyor camları da açıyoruz tabiki ama klima öncesinde kesinlikle havalandırma yapilmalidir diye bir durum var midir.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118252 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ben Arizona yaşıyorum, 12 ay, her gün, her saat Klima çalışır..
Sakın; asla hiçbir şeyi tam olarak bilmeyen Türk insanlarına kanmayın. Klimalarda, özel bir soğutucu sıvı kullanılır. Bu sıvının bir vazifesi de, Klimanın eklem yerlerindeki "conta" denilen plastik halkaların kurumasını önlemektir. Uzun süre Kilima kullanılmadığında, bu contada kuruma ve çatlaklar oluşur. Bunun sonucunda gaz kaçakları olur. "Benzen birikimi" NASIL OLACAK?? Günümüz otomobilleri 1950 model; Karaköy-Galatasaray dolmuşları değil ki!! Türklerde adettendir!! Türkiye'ye yeni ne geldi ise, hemen "kanser yapar" yaftası yapiştırılır! - Yok, Kombili evlerde Klima kullanmayın derler. - Klima hastalık yapar derler. - Mikrodalga fırınlara bile "Radyasyon yayar" dediler. - Şimdilerde de, "AirFry" lara kafayı takanlar varmış. Çok biliyorlar ya!! Ellerinde müthiş araştırma yapacak laboratuvarlarları var ya!! Uydur babam gitsin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - Dün Saat 10:02 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|