Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Arac klimasi kullanimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumArac klimasi kullanimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yeltun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 131
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Arac klimasi kullanimi
    Gönderim Zamanı: Dün Saat 00:05
Hocam merhabalar ben size şöyle bir soru yöneltmek istiyorum müsaadenizle araca binerken klimayı yaz kış nasil kullanırsınız.. kapalı kalan arabada benzen birikimi oluşuyor ve klimayı camları açıp havalandırma işlemi yapmadan açınca  yine o meşhur etiket kansere neden olur deniliyor.Nedir bunun asli yakin bir zamana kadar açıkçası hiç dikkat etmemiştim bu konuya yeni ortaya atılan iddialardan biri midir bu yoksa çok yolculuk yapıyoruz yeri geliyor camları da açıyoruz tabiki ama klima öncesinde kesinlikle havalandırma yapilmalidir diye bir durum var midir.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118252
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 10:01
Ben Arizona yaşıyorum, 12 ay, her gün, her saat Klima çalışır.. 
Sakın; asla hiçbir şeyi tam olarak bilmeyen Türk insanlarına kanmayın. 
Klimalarda, özel bir soğutucu sıvı kullanılır. Bu sıvının bir vazifesi de, Klimanın eklem yerlerindeki "conta"
denilen plastik halkaların kurumasını önlemektir. Uzun süre Kilima kullanılmadığında, bu contada kuruma
 ve çatlaklar oluşur. Bunun sonucunda gaz kaçakları olur.
"Benzen birikimi" NASIL OLACAK?? 
Günümüz otomobilleri 1950 model; Karaköy-Galatasaray dolmuşları değil ki!! 

Türklerde adettendir!! 
Türkiye'ye yeni ne geldi ise, hemen "kanser yapar" yaftası yapiştırılır! 
- Yok, Kombili evlerde Klima kullanmayın derler.
- Klima hastalık yapar derler.
- Mikrodalga fırınlara bile "Radyasyon yayar" dediler. 
- Şimdilerde de, "AirFry" lara kafayı takanlar varmış. Çok biliyorlar ya!! Ellerinde müthiş araştırma yapacak
laboratuvarlarları var ya!! Uydur babam gitsin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - Dün Saat 10:02
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.