Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Çorbalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - arabaşı çorbası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuarabaşı çorbası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kelebegim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 420
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2009 Saat 10:27
evet bunun birde hamuru olacak. nasıl yapılır bilmem. çorbası harika ama en önemli özelliği acısının bol olması . ellerine sağlık gönül
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12205
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2009 Saat 10:48

oy oy oyyyyyyyyyyyyyyyyy sabah sabah canım çekti LOLLOLLOL evet eşimin yozgatlı olmasından dolauı çok iyi bilir çok iyi yerim LOLLOL hilal un ile su bir kapta karıştırılıp kaynayan tuzlu suyun içine dökülüp oklavayla durmadan karıştırılıyor sonra tepsiye döküp soğumasını bekliyorsun, soğudktan sonra baklava dilimi gibi kesip kaşığın üstüne koyup çorbasını YUTUYORSUN Wink çiğnemek yok yutuyorsun özelliği o Wink yerken bir şey değil de yedikten sonra miden lonkkkk diye iniyor ve sabaha kadar su içiyorsun her arabaşı yediğimde sağa sola dönerken guluk guluk diye karnımdan sesler gelir kendi kendime gülerim LOLLOLLOLLOLLOL

seninde ellerine sağlık canım Wink

Yukarı Dön
sporcuanne Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1356
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2009 Saat 11:28
elerine sağlık gönülcüm bayılıyorum ben bu arabaşı çorbasına çok acı oluyor ama yana yana yiyorum vallaLOLLOL çok güzel görünüyor canım ama hamurunu yiyemiyorum damak tadıma uyduramadım maalesefConfusedhamur soğuk çorba sıcak yiyemedim ama çorbasını zevkle yiyorum canım ellerine sağlıkClapClap
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2009 Saat 13:10
Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

oy oy oyyyyyyyyyyyyyyyyy sabah sabah canım çekti LOLLOLLOL evet eşimin yozgatlı olmasından dolauı çok iyi bilir çok iyi yerim LOLLOL hilal un ile su bir kapta karıştırılıp kaynayan tuzlu suyun içine dökülüp oklavayla durmadan karıştırılıyor sonra tepsiye döküp soğumasını bekliyorsun, soğudktan sonra baklava dilimi gibi kesip kaşığın üstüne koyup çorbasını YUTUYORSUN Wink çiğnemek yok yutuyorsun özelliği o Wink yerken bir şey değil de yedikten sonra miden lonkkkk diye iniyor ve sabaha kadar su içiyorsun her arabaşı yediğimde sağa sola dönerken guluk guluk diye karnımdan sesler gelir kendi kendime gülerim LOLLOLLOLLOLLOL

saol ablam..
ama zormuş beeLOL
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
belma Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4544
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2009 Saat 15:10
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

saol ablam..
ama zormuş beeLOL
Yok  canım ne zoru sen Deryaya söyle hemen yapar o WinkDeğil mi yarı hemşomLOLLOL
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12205
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2009 Saat 15:13
yok kız ddaha hiç denemedim ama onu yapmak için özellikle hamurunu güçlü kuvvetli bir hatun lazım benim kaynanan bir de helva yapar gibi un filan kavurur çorbasına o da zahmetli yok yok ben yiyim belma yapmiim LOLLOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
belma Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4544
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2009 Saat 15:19
Haklısın valla Deryacım .Çalışmanın üstüne birde bunları yapmak hiç kolay olmaz sanırımWink

Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
Yukarı Dön
belkısburcu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 412
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2009 Saat 15:50

bizde asıl afyonluyuz bizdede çok yaparlar kışın çok severiz elerine saglık memleketimin kokusu geldi CryCry çok saol

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.