Sevgili anne arkadaşlarım; Ocak 2007'de bu siteyi açtığımız günden veri verdiğiniz gönülden destek, ilgi, sevgi ve samimiyet sayesinde bugünlere geldik. 2008 Ocak ayından beri Tv programı yapamıyor olmak beni de üzüyor, çünkü tam 8,5 aydır her gün sizlerden bu konuda yüzlerce mail aldım. Yoksa ille de ekranda olayım, diye bir derdim yok!
Fakat medya, mafya olmuş; malum ben de programın enerjisinden ve içeriğinden ödün vermek istemiyorum. Eh, ünlü de değilim, ya da ünlü birinin karısı da değilim; hal böyle olunca kalite, içerik, bilgi, emek, paylaşım bizler kadar tv yöneticilerini pek ilgilendirmiyor, hatta benim progrmın formatını 2 ünlüye yaptırmanın hazırlıkları içindeler. tv8'deki taklit program ise hala sürüyor.
Ben ise AOA'nın rayting de yapacağına inanıyorum; çünkü siz sevgili AOA annelerine inanıyorum. Daha önce 27 hafta boyunca AOA'nın nasıl izlendiğini bizzat deneyimledim. Bu nedenle, çalışmalarımdan ve inancımdan asla vazgeçmeyeceğim, söz, siz bu programı ekranda görmek istediğiniz sürece ben de TV'lerle görüşmelere devam edeceğim.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, iyi ki varsınız...
Hülya Yıldırım