Antibiyotik verdiler |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
b.ege
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 09 Oca 2010 Konum: İZMİR/BUCA Durum: Aktif Değil Puanlar: 331 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 02 Mar 2019 Saat 22:09 |
Hocam kızım 10aylık öksürük burun akıntısı ateş ve çok halsizlik uyku hali sebebiyle doktora götürdüm tahlil sonuçlarına crp 23.7 diye antibiyotik verdi.diğer sonuçlarıda yazayım
Wbc 8.4 Rcb 5.04 Htc 33.7 Mcv66.8 Mch 22.1 Eos 0.0 Eos# 0.0 Baso #0.0 Mono 0.6 10senedir oğlumu sizin sayenizde ilaçsız antibiyotiksiz büyüttüm.artık öğrenciniz oldum 😍 ilacı almadım ama yinede fikrinizi öğrenmek istiyorum |
|
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116937 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
WBC: 8,4 kesinlikle antibiyotik gerekmiyor.. Goruyorsunuz degilmi?? Turk doktorlari ASLA kitap okumazlar ve o AHMAK Prof. lar ne anlatirlarsa, onunla doktor olunacagini zannederler.. Zaten butun dava, bir bahane uydurup, antibiyotik yazamaktir.. Bunlar o kadar PUST kimselerdir ki, artik hakaret ettiginizde bile; "Yagmur yagdi" diyorlar!! Cocugunuz, Grip geciriyor. CRP; hucre yikimi olan her durumda, Griplerde bile yuksek cikar.. |
|
b.ege
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 09 Oca 2010 Konum: İZMİR/BUCA Durum: Aktif Değil Puanlar: 331 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam cvp yazıp sizi meşgul etmek istemezdim ama gerçekten bir tanesiniz Allahım size upuzun ömürler versin sizden öğrenceğimiz çok şey var💙hergün sizin için dua ediyorum ayağınıza taş değmesin🙏🏿
|
|
|
|
b.ege
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam hala ateş devam ediyor inatçı ateş galiba.39 40 lara kadar çıkıyor.baygın gibi sürekli uyuyo yada ağlıo.öksürükte fazla ne yapmalıyım
|
|
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116937 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Grip geciriyor.... Gripler, ortalama: 4-5 gun ates yaparlar.. Ondan sonra da; 2-3 hafta surecek olan, Grip hali ve oksurukler olacak. Bu konuyu iyi okuyun..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|