Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Antibiyotik kullanımı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Antibiyotik kullanımı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Tugba22 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tugba22 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Antibiyotik kullanımı
    Gönderim Zamanı: 19 Saat 44 Dakika önce Saat 19:36
Hocam merhaba 10 yaşında oğlum geçen hafta testis ağrısı ile çocuk üroloji doktoruna gittik. Zimaks 100ml antibiyotik verdi halen kullanıyoruz cumartesi günü oğlumda ateş ve öksürük başladı tekrar doktora götürdüm kan tahlılleri yapıldı temiz çıktı Bricanyl şurup ve ibo fort şurup verdi öksürüğü ve ateşi düşmedi bugün tekrar kontrole götürdüm ciğer filmi çekti çekti sağ ciğerinde doluluk var hafif dedi azitro 250 mg lık hap verdi 1 gün sabah akşam ver cumaya kadar günde 1 kez tek doz ver kontrole getir dedi. Size sormak istedim hocam nasıl yapsam azitro antibiyotiğin yan etkisi çok mu 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119632
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Saat 39 Dakika önce Saat 23:41
   "  ciğer filmi çekti çekti sağ ciğerinde doluluk var hafif dedi "
Sakin kanmayin. Gunumuzun moda zirvaligi bu!! Eskiden her oksurene; Astim diyorlardi, gunumuzde ise
 boyle zirvaliyorlar! Ciger filmi cektikleri HER hastaya bunu soyluyorlar!
Bu sarlatanlar, ASLA Grip teshis etmezler! 
Dili pembe oldugu surece, hic bir atesli hastaliginda antibiyotik vermeyin. Grip geciriyor demektir.
Bugunden geriye cevaplarimi okuyun, sakin bu sahtekarlara kanmayin.
Domuz gibi biliyor, Cumaya kadar Gribin iyilesmeyecegini ve size Bronsit veya Zaturre tanisi koyacak!!

Yukarı Dön
Tugba22 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tugba22 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Saat 23 Dakika önce Saat 23:57
Teşekkür ederim hocam peki çok öksürüğü var öksürmekten göğüsüm ağırıyor diyor bal zancefil zerdeçal veriyorum başka ne yapabilirim 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.