|
Antibiyotik kullanımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tugba22 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Saat 14 Dakika önce Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Saat 44 Dakika önce Saat 19:36 |
Hocam merhaba 10 yaşında oğlum geçen hafta testis ağrısı ile çocuk üroloji doktoruna gittik. Zimaks 100ml antibiyotik verdi halen kullanıyoruz cumartesi günü oğlumda ateş ve öksürük başladı tekrar doktora götürdüm kan tahlılleri yapıldı temiz çıktı Bricanyl şurup ve ibo fort şurup verdi öksürüğü ve ateşi düşmedi bugün tekrar kontrole götürdüm ciğer filmi çekti çekti sağ ciğerinde doluluk var hafif dedi azitro 250 mg lık hap verdi 1 gün sabah akşam ver cumaya kadar günde 1 kez tek doz ver kontrole getir dedi. Size sormak istedim hocam nasıl yapsam azitro antibiyotiğin yan etkisi çok mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119632 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" ciğer filmi çekti çekti sağ ciğerinde doluluk var hafif dedi "
Sakin kanmayin. Gunumuzun moda zirvaligi bu!! Eskiden her oksurene; Astim diyorlardi, gunumuzde ise boyle zirvaliyorlar! Ciger filmi cektikleri HER hastaya bunu soyluyorlar! Bu sarlatanlar, ASLA Grip teshis etmezler! Dili pembe oldugu surece, hic bir atesli hastaliginda antibiyotik vermeyin. Grip geciriyor demektir. Bugunden geriye cevaplarimi okuyun, sakin bu sahtekarlara kanmayin. Domuz gibi biliyor, Cumaya kadar Gribin iyilesmeyecegini ve size Bronsit veya Zaturre tanisi koyacak!! |
|
![]() |
|
Tugba22 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Saat 14 Dakika önce Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam peki çok öksürüğü var öksürmekten göğüsüm ağırıyor diyor bal zancefil zerdeçal veriyorum başka ne yapabilirim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|