|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslıbebek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslıbebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2016 Saat 21:28 |
Hocam merhabalar saygılar , kızım 2,5 yaşında ve her çocuk gıbı hastalıklarla tanışıyor yavaş yavas bugune kadar bır kaç durum hariç antibiyotıksız atlattık sayenızde , fakat arka arkaya hastalanmaya baslayınca doktorumuz antibiyotik diye diretti biraz tartıştık ve en son bana şimdi bu hastalıklarda antibiyotik kullanmazsam ilerde romatizmal hastalıkların oluşabılecegını söyledı kızımda , ben Allaha hesap verıcem sızden önce dedı , bu nedenle antibiyotik yazıyorum ve 4 ay yarımsar doz deposilin tedavısı önerıyorum dedi sık hastalanmaması için , bugune kadar hep direndım fakat şu romatızmal hastalık söylemi kafama takıldı ! Böyle hastalara sorarlar gecmişte çok atesli hastalık gecırdınızmı dıye dedi ve bu riski alamam çocugun günahına gıremem dedi , hocam en iyi siz bilirsiniz nedir bu romatızmal hastalık riski lütfen aydınlatın bizi .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117597 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vallahi ne desem, BOS!! Sahtekarligin, yalanin, sarlatanligin zirvesinde bir soytari...
1- 2.5 yasinda cocuklarda, Streptokok enfeksiyonlari olmaz.. 2- O aptalin demek istedigi hastalik; Akut Eklem Romatizmasi veya Kalp Romatizmasi denilen hastaliktir. Bu hastaliklar; okul caginda( bebeklerde DEGIL) sik sik Streptokok enfeksyonlari alinmasi ve hic TEDAVI verilmemesi sonucu, seneler sonra, asiri yuksek seviyeler gelen ANTIKORLARIN yaptigi bir hastaliktir. Sadece Kalp Romatizmasi degil, Nefritlerde bu sekilde olur. 3- Streptokok enfeksiyonu oldugunda: ATES+ Dilde pas+ Agizda pis bir koku+ Bulanti ve kusmalar olur.. Ayricada; Strep-A Test'i cok guvenilir sekilde, (+) sonuc verir. "Beta diye bir virus..." makalemi ve soru-cevaplari iyi okuyun, bu gibi sahtekarlarin eline dusmeyin. Bu konu yuzlerce defa anlatildi...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Oca 2016 Saat 04:00 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|