|
Antibiyotik gerekir mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2025 Saat 04:13 |
merhaba sevgili hocam 13,5 yaşında oğlumda birkaç gündür burun akıntısı aralıklı olarak kuru öksürük vardı ballı limon coldmix ile devam ediyorduk . sınıfında herkes hasta öksürüyor diyordu.Akşam okuldan geldi gözler kırmızı ateş 40 boğazım bacaklarım ağrıyor diye kendini yatağa attı. ılık duş aldım ballı limon verdim . biraz düştükten sonra yüne 40 dayandı. Bademcikler şiş ve kızarmış ağıZda koku var dili beyaz kaplanmış. boğuk öksürük de var antibiyotik gerekiyor mu?
Düzenleyen anneoluncx - 22 Şub 2025 Saat 04:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119406 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dili pembe degilse, antibiyotik gerekebilir.
|
|
![]() |
|
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119406 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gerekmez.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
merhaba hocam çocuğum için yazdığım msjın devamına yazmak istedim. cuma günü çocuğunun ateş boğazı ve yolculuk yolculuğu ile başladığı 2 gün 39,5 larda ateşin devam ettiğini söylemişti. doktora gitmedim ilaç kullanmadım sadece sizin grip uygulamalarınızı yaptım şu anda sadece burun akıntısı ve çıkıyor devam Ediyor genel hali iyi. ancak dün gece benim ateşim 40.1 oldu ve çok şiddetli eklem ve bacak ve baş ağrılarım oldu başlı limon ılık duş aldım ateşi düşürmedim sabahta su gibi akmasına engel olamadığım bir burun akıntısı ve hapşırık ve gıcık öksürük başladı. boğaz ağrısı yok ancak boğazımda gıcık var sesim çatallanıyor. dilim pas kaplanmış. sorum ise acaba bana oğlumdan mı bulaştı ( 5. gün bulaşır mı) ben de yeni bir virüs mü var. grip uygulamaları dışında ne yapabilirim . özellikle burun akıntım resmen çenemden akıp üstüme damlıyor engel olamıyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz Grip virusunu 5 gun ONCE aldiniz! Ancak kokusu cikti.
Sakin ates dusurmeyin! Sakin antibiyotik kullanmayin.!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
hocam 22 aylık kızım var bende belirtiler çıktığından beri maske takıyorum. yaklaşmıyorum ama belirtiler çıkmadan önce o da almışmıdır.?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilemem, ama tedbirli olmaniz iyi bir sey! Zira, belirtiler baslamadan evvel, bulasma olmuyor.
Atesiniz dusene kadar maske kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|