Antalya |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 174> |
Yazar | |
duygu07
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7483 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Duru nasılsın yaw ne yapıyorsun? Ben üniv.de çalıoşıyorum ama memnun değilim.
Botag özelden okudun mu ya da genelden? Düzenleyen 1978koaka - 03 Kas 2007 Saat 23:17 |
|
botag
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 31 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 691 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
teşekkürler.devlet hastanesinde fizyoterapist olarak çalışıyorum.haziran sonuna kadar ücretsiz izindeyim.
|
|
botag
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 31 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 691 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hoşgeldin flexibel.bende yeni kayıt oldum.bu arada Antalyamıza da hoşgeldin.umarım sevmişsindir.Ben devlet hastanesinde çalıştığım için orada doğum yaptım.ama doktoruma öazel olarak gittim.Harika bir doktor.(Sibel Usta)devlet hastanesi yeni yerine de taşınıyor.bu yüzden burayı tavsiye edebilirim.ben de özel de doğum yapmak istiyordum ama doktorum bizim hastanenin yeni doğan servisi çok iyi olduğu için dışarıyı önermedi.sen çalışıyormusun?SSk yada bağkur gibi güvencen varsa DEvlet hastanesini düşün derim
|
|
botag
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bu arada Duru benim kızımın adı da Duru
|
|
manolya
Üye Kayıt Tarihi: 03 Kas 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
merhaba hanımlar bende 17 senedir alanyadayım.4 sene önce antalya yeşilbahçede dedemana çok yakındır orada oturuyordum.sonra tekrar alanyaya döndüm.5 aylık bir oğluşum var.alanyaya yolunuz düşerse beklerim
|
|
botag
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
merhaba manolya.Alanya da benimde samimimi bir arkadaşım var.O da şu an hamile.Alanya da çok güzel bir yer.Arada geliyoruz
|
|
duygu07
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7483 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Selam arkadaşlar. Yeni gelenlere merhaba demek istedim. Botag mesajımı okudun mu canım?
|
|
duru
Altın Üye "Yiğit ve Efe'nin Annesi" Kayıt Tarihi: 11 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
forumumuza hoşgeldiniz,bizim tüm arkadaş çevremiz oradaeşimle, biz çok sık geliriz Alanyaya.görüşmek üzere...
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 174> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|