Antalya |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 174> |
Yazar | |
sevda
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 26 Oca 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 183 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
duygucum bende dedemanda oturmuştum çok özlüyorum antalyayı oturduğum yeri orası benim ikinci memleketim senede iki üç kere geliriz komşularımıda ziyaret ederim geldiğimde ay burnumun direği sızladı valla özlemişim oraları.
|
|
botag
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 31 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 691 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
aranıza katılmaktan çok mutlu oldum.meydan da oturuyorum.meydan PTTsine yakın. |
|
duygu07
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7483 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sevdacım samimi söylüyorum gelirsen ben de beklerim.
Botag senle yakın oturuyoruz. Bebişleri gezmeye götürebilirz:)) Benim ki de 6 aylık.
Düzenleyen 1978koaka - 02 Kas 2007 Saat 14:51 |
|
sevda
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 26 Oca 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 183 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
canım teşekkür ederim tabiki samimiyetine inanıyorum gelirsem bende gelmek sizleri tanımak konusunda samimiyim en kısa zamanda görüşürüz inşallah.
|
|
flexibel
Üye Kayıt Tarihi: 03 Kas 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhabalar, bende Antalyada, Laura alısveris merkezin yakınında oturuyorum. 1 senedir antalyadayım. buraya gelin geldim. Hic alısamadım buraya. Bu arada, 2 aylık hamileyim. Andeva hastanesini tanıyan varmı? buraları bilmedigim icin, nasıl bir hastane bilen varsa, tavsiye eden varsa söylesin lütfen.
|
|
duygu07
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7483 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba. Doğum hikayemi 6 aydır anne olacak tüm anne adayları ve arkadaşlarıma anlatıyor ve sizi herkese tavsiye ediyorum. Çünkü çok güzel bir doğum yaptım. Başta doktorum Erhan Muluk(Antalya için ileride namı dilden dile dolaşacak çok önemli bir doktor) ve hemşiresi Gonca'cığıma (Bir hemşirenin doktoru için ne kadar önemli olduğunu anlamama neden oldu), özellikle 6. kattaki melek hemşirelerinize (nasıl anne olunur dersleri için :)) ), anestezi uzmanlarınıza (ameliyat sırasında o güzel anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf makinası soracak kadar düşünceli oldukları ve eğer makinam yoksa kendi telefonlarıyla görüntüleme teklifini bile yaptıkları için), bebeğimizin doktoru Hayriye Daloğlu'na (Kızıma, kendi kızı gibi baktığı için) halkla ilişkiler bölümüne ve tüm güler yüzlü personeline çok teşekkür ediyorum.
Allah düşürmesin derler ama düşürürse de sizler gibi profesyonel ellerde olmak isterim. Başarılar. |
|
duru
Altın Üye "Yiğit ve Efe'nin Annesi" Kayıt Tarihi: 11 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hoşgeldin canım Antalyalılar çoğalmış bakıyorum,benimde 4.ayım bitti 5in içindeyim,Andeva hastanesini biliyorum ama kadın doğumcuları nasıl hiçbir fikrim yok.Özel hastaneler her zaman iyi olacak diye bir kaide yok bence,ben bunu tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum,ilk hamileliğimde 6.aya kadar Jinefeme gittim laurada oturuyosan bilirsin dediğim yer dedemana gelmeden önce Bazı sebeplerden orayı bıraktım ve tıp fakültesine gitmeye başladım mennunmusun diye sorarsan memnunum ama çok yoğun çalışıyorlar ve muayene için epey bekliyorsun.o yüzden test ve tahlillerin yapıldığı gibi önemli haftalar haricinde arada özel bir tıp merkezine daha gidiyorum ultrason cihazlarıda daha gelişmiş olduğu için.ama şu da bir gerçek ki özel hastanelere paranla gidiyorsun ve ilgi ve alaka da ona göre oluyor haliyle bunu kimse inkar edemez
|
|
|
|
duru
Altın Üye "Yiğit ve Efe'nin Annesi" Kayıt Tarihi: 11 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hoşgeldin botag,ne iş yapıyorsun?Allah bağışlasın benim oğlum da 11 aylık.sevgiler
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 174> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|