|
Annem kanser |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yıler ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nis 2025 Saat 18:34 |
Hocam Allah sizden razı olsun size sizin bilgilerinize o kadar ihtiyacım var ki lütfen yardım edin annem 72 yaşında bundan 7 gün önce titreme üşüme terleme ile hastaneye gittik önce enfeksiyon dediler antibiyotik verdiler 3 gün kullandı herhangi bir ilerleme olmadı sonra cuma günü sabah hırıltısı başladı tekrar götürüdük crp artmıştı akciğer tomografisini çektiler yatış yaptılar zatüre teşhisi koydular bugün dr bana hastanın akciğerinde kist var ve crp düşmüyor eğer antibiyotik sonrası kist küçülmesse kanserdir dedi hocam bu kadar basit kanser demek annem kanser mi annem kilo vermemiş aksine kilo alıyor iştahı yerinde bizi şüphelendirecek bir belirti görmedik lütfen yardım edin son tahlil ve bt yolluyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120235 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- WBC düşük. Antibiyotik gerekecek bir durum yok. Hele "Zatürre" hiç değil.
2- Akciğer kanserleri bu şekilde olmaz. Ayrıca da, olduğunda orta kısımda iri lenf bezleri ortaya cıkar. Esas öenmli olan Akciğer Röntgeni!! Röngen görüntüsünü bana gönderin. 3- Nontuberculous mycobacteria veya Mycobacterium chimera olabilir. 4- Bu teşhisleri söyleyin. BELKİ biopsi gerekebilir. Not: Kan şekeri yüksek. Tahlil için kan alınırken, en az 8 saat aç kalmadı ise dşkkate almayın. Ac kaldı ise şekeri kontrol altına alın. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - Dün Saat 09:53 |
|
![]() |
|
Yıler ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam röntgene ulaşamadım bu dedikleriniz bir hastalık mı bide son olarak hocam 7.5 cm çok büyük değil mi enfeksiyon kaynaklı olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120235 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zararsız hastalık!
|
|
![]() |
|
Hocam peki enfeksiyon kaynaklı kitle olur mu akciğerde
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Size gerekli bilgi verildi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Önce dediğimi yapın.. Bana Geyik muhabbeti yaptırmayın.
|
|
![]() |
|
Hocam ben size kötü birşey demedim ki ya evet ya hayır ya da bilmiyorum dersiniz sadece soru sordum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|