Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Annem kanser
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Annem kanser

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yıler Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 102
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yıler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Annem kanser
    Gönderim Zamanı: 13 Nis 2025 Saat 18:34
Hocam Allah sizden razı olsun size sizin bilgilerinize o kadar ihtiyacım var ki lütfen yardım edin annem 72 yaşında bundan 7 gün önce titreme üşüme terleme ile hastaneye gittik önce enfeksiyon dediler antibiyotik verdiler 3 gün kullandı herhangi bir ilerleme olmadı sonra cuma günü sabah hırıltısı başladı tekrar götürüdük crp artmıştı akciğer tomografisini çektiler yatış yaptılar zatüre teşhisi koydular bugün dr bana hastanın akciğerinde kist var ve crp düşmüyor eğer antibiyotik sonrası kist küçülmesse kanserdir dedi hocam bu kadar basit kanser demek annem kanser mi annem kilo vermemiş aksine kilo alıyor iştahı yerinde bizi şüphelendirecek bir belirti görmedik lütfen yardım edin son tahlil ve bt yolluyorum 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120229
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 09:50
1- WBC düşük. Antibiyotik gerekecek bir durum yok. Hele "Zatürre" hiç değil.
2- Akciğer kanserleri bu şekilde olmaz. Ayrıca da, olduğunda orta kısımda iri lenf bezleri ortaya cıkar.
Esas öenmli olan Akciğer Röntgeni!! Röngen görüntüsünü bana gönderin.
3- Nontuberculous mycobacteria veya Mycobacterium chimera olabilir.
4- Bu teşhisleri söyleyin. BELKİ biopsi gerekebilir. 
Not: Kan şekeri yüksek. Tahlil için kan alınırken, en az 8 saat aç kalmadı ise dşkkate almayın.
Ac kaldı ise şekeri kontrol altına alın.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - Dün Saat 09:53
Yukarı Dön
Yıler Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yıler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Saat 34 Dakika önce Saat 14:55
Hocam röntgene ulaşamadım bu dedikleriniz bir hastalık mı bide son olarak hocam 7.5 cm çok büyük değil mi enfeksiyon kaynaklı olabilir mi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Saat 18 Dakika önce Saat 18:11
Zararsız hastalık! 
Yukarı Dön
Yıler Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yıler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Saat 12 Dakika önce Saat 18:17
Hocam peki enfeksiyon kaynaklı kitle olur mu akciğerde
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Saat 38 Dakika önce Saat 18:51

Size gerekli bilgi verildi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Önce dediğimi yapın.. Bana Geyik muhabbeti yaptırmayın. 
Yukarı Dön
Yıler Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yıler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Saat 30 Dakika önce Saat 21:59
Hocam ben size kötü birşey demedim ki ya evet ya hayır ya da bilmiyorum dersiniz sadece soru sordum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.