|
Annem için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
3 gonca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 16:16 |
Iyi günler Kadir bey. 62 yaşında 12 şubatta safra kesesi ameliyatü oldu. Dün kontrolu vardı. Doktor bakti sorun yok dedi.Fakat sabahtan rahatsızlandı aksamdan hafif makarna ve kücuk miktar hindi eti haşlama yemisti. Sabah kalktığında istifra etti. Dünden beri sağ böbreginin oldugu yerden göbeğıne dogru ağrısınin oldugunu soyluyo. Yedigınıde çıkartıyo. Ağri devamlı degil ara ara geliyor.Buyuk tuvaletinide azda olsa sabah yapmiş ama gaz yapamıyorum diyo. Acaba yediği birseyden mi oldu yoksa apandis mi bilemedim hocam.Uşutme mi desem ev sıcak. Ameliyat ile ilgili olsa üzerinden bir hafta geçti.
Doktorumuz dun kontrolde herşey yolunda yağlı olmamak şartıyla yemek yiyebilirsin dedi. Sorun ne anlamiyorum. Yardımci olursanız sevinirim. Sağlıklı günler dilerim.
Düzenleyen 3 gonca - Dün Saat 16:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119280 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Usutmekle" hastalik OLMAZ! Tipik Turk doktor yalanlarindan biridir.
Yagli-yumurtali yedi ise, o yapabilir. Apandisit dahil, ameliyatlik BUTUN hastaliklarda AGRI DEVAMLIDIR!!! Geldi-gitti agri olmaz! Festal veya Pankreoflat, gunde 1 veya 2 tane alsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|