|
Annem icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep Can ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep Can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kas 2024 Saat 19:08 |
Merhabalr hocam annemin(yasi 60 tansiyon yok bilinen bir hstaligi da yok yalniz baya kilolu 102 kg boy 1.65) bikac gun once ayaklari durduk yere sisti dahiliyeye gorundu
aclik kan sekeri 153
Hdl 37 Trigliserit 222 Ldl kolesterol 140 Kolesterol 222 Cikmis idrar tahlili normal çıkmış diyabet midir ne yapmamiz lazim sagolun Düzenleyen Zeynep Can - 28 Kas 2024 Saat 19:18 |
|
![]() |
|
Zeynep Can ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep Can
![]() ![]() ![]() ![]() |
Devit de 37 cikmis su an ampul icmesinin sakincasi olur mu hocam ne kdar icmeli
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Şeker hastası diyebilmek için; idrarda şeker çıkması gerekir.
Prediabetik denilebilir. Hareketini arttırması ve diyet yapması şart. D vitamini baya düşük, 1 ay ara ile 2 ampul Dvit3 içsin, Nisan ayında tekrar bakın ve bana yazın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep Can
Hocam odemin cozulmesi icin ne yapmam lazim olur sicak kompres ya da baska bir sey teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 tablet Lasix alsın. Her gün alınmaz!!!
İlacı alacağı gün sokağa çıkmasın, çok idrara çıkacak. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Ara 2024 Saat 18:01 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep Can
Merhaba hocam devit 2ampul icirdim anneme,olcturmek icinki randevunuzu bayram sonrasına ertelediler.suan deviti yükseldi mi daha bilmiyoruz .hocam sorum şu annemin kemikleri cok ağrıyor dizleri boynu omuzları ayakları el parmaklarına kadar özellikle gece, parmakları sertleşiyormuş gündüz daha iyi namazda zor eğiliyor Dr devit seviyesi normal deyip kalsiyum vermemiş ben kalsyum ve kemik mineralleri içeren bir takviye başlattım deviti eksik oldugu için kemikleri zayıfladı düşüncesiyle..acaba doğru mu yaptım kireçlenme ya da romatizma olabilir mi böyle bir durum varsa kalsiyum takviyesi zararlı olur mu cevabınızı bekliyorum hocam teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turk doktorlari; olmasi gereken D vitamin seviyelerini bilmezler!!
Kendi abuk-subuk tedavileri ile basarili olamayinca, sahtekarliklarini Laboratuvarlara da bulastirip, devamli D vitamininin normal seviyelerini devamli dusurduler! En son, D vitamin alt seviyesini; 6.6'ya dusuren, Saglik Bakaniligi, Kestel hastane laboratuvari oldu! Sakin bu doktorlara kanmayin. Kucuk eklemlerdeki sertlikler; Romatoid artrit baslangici olabilir. Bir Romatoloji doktoru gorsun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|