|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 3456> |
Yazar | |
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
Darıca Hayvanat Bahçesi`nde Doğal Ortama Yolculuk İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından 18 Nisan tarihinden itibaren İstanbul’da yaşayan çocuklara çeşitli hayvanları tanıtmak ve öğrencilere hayvan sevgisini kazandırmak amacı ile Türkiye’nin tek özel hayvanat bahçesi olan Boğaziçi Darıca Hayvanat Bahçesi gezileri düzenleniyor. |
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
Digitürk Çocuk Kulübü Tiyatrosu, "10 Genç Yetenek" Arıyor Digitürk Çocuk Kulübü üyesi 10 genç yetenek, Müjdat Gezen Sanat Okulu’nda yaz boyunca tiyatro eğitimi alma şansını yakalıyor. Yarışmaya, www.jojo.com.tr web sitesindeki katılım formunu doldurup, neden katılmak istediklerini anlatan bir mektupla başvuru yapanlar katılabiliyor. Müjdat Gezen’in jüri üyesi olduğu yetenek testine katılmayı elde edebilmek için, yarışmaya gönderilecek mektupların üzerinden yapılacak ilk elemeyi geçmek gerekiyor. Her iki elemeyi de başarıyla geçen 10 genç yetenek, 1 – 15 Temmuz 2007 tarihleri arasında “Müjdat Gezen Sanat Okulu”nda eğitim almaya hak kazanıyor. |
|
![]() |
|
![]() |
2007- 2008 Çocuk Tiyatroları
|
|
![]() |
|
DENİZKIZI ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eki 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 5273 |
![]() |
teşekkür ederiz
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Rica ederim canım
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Arkadaşlar etkinliklerde gördüm ama keşke İstanbul'da olsaydım dedim.
![]() "Çocuğunuzla İletişimde Öfke Krizlerine Son Verin"
Program Tarih: 28.02.2009 Cumartesi Seminer Konusu Her şey çok iyi giderken birden patlama noktasına geldiğiniz olur mu? Çok normal, anneler de krize girer! Önemli olan bizi bu patlama noktasına getiren sebepleri tespit edebilmek ve kontrol altına alabilmek. Kendi yaşımıza uygun davranabilmek için cesaretli olmak. Böyle yaparak bu durumların yarattığı negatif duyguları ortadan kaldırmaya çalışacağız. Bu durumların yarattığı suçluluk, sinir, üzüntü ve pişmanlığın biz etkisi altına almasına son vereceğiz. Konuşmacı LifeFocus'tan Ebeveyn ve Yaşam Koçu Figen Kırca |
|
![]() |
|
ARDAESRA ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 804 |
![]() |
Duygu laura Alışveriş merkezinde çocuklarla ilgili bir etkinlik var galiba ama detayını öğrenemedim. Aslında organize edip beraber gitsek ne güzel olurrrrr
|
|
![]() |
|
![]() |
Yarınsa gidemem çünkü kızın veli toplantısı var. Detayları bekliyorum canım.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 3456> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|