Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Anneleri İlgilendiren Etkinlikler (Türkiye Genel)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAnneleri İlgilendiren Etkinlikler (Türkiye Genel)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 12:34
TRT'nin Geleneksel 23 Nisan Etkinlikleri Antalya'da kutlanıyormuş. Tongue
Özlem haber verdi, teşekkür ederiz canım. Sayfa aşağıdaki linktedir. Program içeriğini de görebilirsiniz.Clown

Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 13:09
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Özlem haber verdi, teşekkür ederiz canım. Sayfa aşağıdaki linktedir. Program içeriğini de görebilirsiniz.Clown

duygucum çok sağol sabahtan beri arıyom bu başlığı göremedim nedense bende sizin topiğe koymaya karar verdim Embarrassed
Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 13:23
teşekkürler duygucuk açtığın topik için 27 nisan daki foruma katılmayı çok istiyorum...gelecek var mı kızlar?
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 13:41
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

duygucum çok sağol sabahtan beri arıyom bu başlığı göremedim nedense bende sizin topiğe koymaya karar verdim Embarrassed
Canımsın çok teşekkürler gerçekten. Bu topik işe yaradı ama değil mi? Ben de çok beğendim ama ekleyen çok olmuyor ya da araştıranUnhappy Ama ben halen son hızla araştırmalara devam.Tongue
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 13:43
Orjinalini yazan: bilgeakgun bilgeakgun Yazdı:

teşekkürler duygucuk açtığın topik için 27 nisan daki foruma katılmayı çok istiyorum...gelecek var mı kızlar?

Rica ederim canımmm.Approve Katılın valla İstanbul'un gözünü seveyim en çok orada etkinlik yapılıyor.Confused
Burda ayda yılda bir işte.Stern%20Smile
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 14:20

0-3 Anne Bebek Sağlığı Buluşması

0-3%20Anne%20Bebek%20Sağlığı%20Buluşması
Anne adayları, yakın zamanda bebek sahibi olanlar ve bebek hayali kuranlar, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek "0-3 Anne Bebek Sağlığı Buluşması" ile anne bebek sağlığı üzerine merak ettikleri tüm sorulara yanıt bulabilecek.

Anne adayları, yakın zamanda bebek sahibi olanlar ve bebek hayali kuranlar, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek "0-3 Anne Bebek Sağlığı Buluşması" ile anne bebek sağlığı üzerine merak ettikleri tüm sorulara yanıt bulabilecek. 27 Nisan 2008 Pazar günü, saat 10:30 ile 17:30 arasında TİM Maslak Show Center`da düzenlenecek konferans, ücretsiz ve herkese açık olarak gerçekleştirilecek.

TİM Maslak Show Center

0-3 Bebek Sağlığı Buluşması"nda annenin hamile kalma, hamilelik ve doğum süreçleri ile bebeğin üç yaşına kadar olan gelişim evrelerini içeren her konu geniş kapsamlı olarak ele alınacak. Konferansta Bebek Gelişimi, Bebek Hastalıkları ve Korunma, Bebeklerde Beslenme, Kısırlık ve Tüp Bebek, Hamilelik Dönemi ve Doğum Yöntemleri, Yenidoğan Bebek, Ebeveyn Psikolojisi, Hamilelik Sonrası Estetik gibi konular üzerine detaylı bilgiler aktarılacak.

Etkinlik resmi sponsoru Ülker Hero Baby, bebeğin beslenmesi konusunu ele alacak. Konu ile ilgili uzmanlar ise hamilelik ve bebeğin gelişimi konularında bilgi verecek. Ayrıca "Parents Dergisi" ve bebek.com`un çözüm ortağı olarak yer aldığı etkinlik, T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü`nden de destek alıyor.

0-3, bu yıl tarih olarak önemli bir haftanın içerisinde gerçekleşiyor. Avrupa Bağışıklama Haftası dolayısıyla, tarihi 27 Nisan 2008 Pazar günü olarak belirlenen organizasyon içerisinde, bağışıklanmanın önemini belirten "Gerçek Sevgi Korunmaktır" sloganı ile yer alacak Glaxo Smith Kline, konu ile ilgili ziyaretçileri bilgilendiriyor olacak. Huggies ise, bebeklerin fiziksel ve duygusal gelişim aşamaları, bebeklerde zeka gelişimi ve bebek cildi hastalıkları hakkında bilgiler verecek.

Moderatörlüğünü Tuluhan Tekelioğlu`nun üstleneceği konferans, interaktif olarak gerçekleştirilecek. Böylece anneler ve anne adayları her konu anlatımının ardından uzmanlarla birebir iletişime geçebilecek ve akıllarına takılan soruları anında yönelterek uzmanlardan detaylı bilgi alabilme fırsatı yakalayacak

Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 13:21
İşte Duygu'nun eklediği bebek sağlığı konferansının program listesi...Smile

11:00   ADIM ADIM BEBEĞİNİZ..
             Sağlıklı Bebek Gelişim Evreleri..

12:00   BEBEĞİNİZ NE YEMELİ...
             Sağlıklı Bebek Beslenmesi

13:00   ARA

13:30   MÜJDEMİ İSTERİM
             Yeni Doğan Bakımı ve Gelişimi

14:30   ARA

14:45    BEBEĞİNİZ HASTALANIRSA?
             Sağlıklı Bir Gelecek İçin Aşılamanın Önemi

15:45    ARA

16:00   BEBEĞİNİZİN CİLDİNİ KORUYUN
             Bebeğin Sağlıklı Cilt Bakımı

17:00   ANNE - BABA - BEBEK İLETİŞİMİ

Konular çok güzel,keşke benimde gidebilme imkanım olsaydı..Giden arkadaşlar öğrendiklerinizi bize de aktarırsınız artık..

Clown Clown 
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2008 Saat 17:59

ANKARA’DA ÇOCUKLARA ÖZEL FESTİVAL

"Küçük Hanımlar, Küçük Beyler Uluslararası Çocuk Tiyatroları Festivali" 25-30 Nisan günleri arasında Ankara’da miniklerle buluşuyor.

Devlet Tiyatroları (DT) tarafından düzenlenen festival kapsamında 6 gün boyunca 6 sahnede 10 yabancı, 6 yerli ekip konuk edilecek. Ayrıca, 5 farklı bölgeden Devlet Tiyatrosu oyunlarına yer verilecek.

Festivalin ilk gününde, festival komitesi ile katılımcılar, çocuklarla kortej oluşturarak Anıtkabir'i ziyaret edecek. 2 yerli, 2 yabancı ekibin oluşturacağı atölye çalışması ile gençlik tiyatrosuna yönelik seminer de verilecek.

Açılış etkinlikleri çocukların katılımıyla gösteriler, sunumlar, atölye çalışmaları ve dans-mim gösterisi ile Kuğulu Park ve Akün Sahnesi'nde. Her gün ilk gösterimlerin ücretsiz sahnelenecek ve hiç tiyatroya gidememiş çocuklar gösterilere Devlet Tiyatroları'nın olanakları ile götürülecek.

sitemizden alıntıdırWink....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.