|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 6> |
Yazar | ||
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
|
TRT'nin Geleneksel 23 Nisan Etkinlikleri Antalya'da kutlanıyormuş.
![]() Özlem haber verdi, teşekkür ederiz canım. Sayfa aşağıdaki linktedir. Program içeriğini de görebilirsiniz.
![]() |
||
![]() |
||
DENİZKIZI ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eki 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 5273 |
![]() |
|
duygucum çok sağol sabahtan beri arıyom bu başlığı göremedim nedense bende sizin topiğe koymaya karar verdim
![]() |
||
![]() |
||
bilgeakgun ![]() Kıdemli Üye ![]() hepimiz hilalcigiz:) Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: OZAN Durum: Aktif Değil Puanlar: 1906 |
![]() |
|
teşekkürler duygucuk açtığın topik için 27 nisan daki foruma katılmayı çok istiyorum...gelecek var mı kızlar?
|
||
![]() |
||
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
|
Canımsın çok teşekkürler gerçekten. Bu topik işe yaradı ama değil mi? Ben de çok beğendim ama ekleyen çok olmuyor ya da araştıran
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Rica ederim canımmm.
![]() ![]() Burda ayda yılda bir işte.
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
0-3 Anne Bebek Sağlığı Buluşması![]() Anne adayları, yakın zamanda bebek sahibi olanlar ve bebek hayali kuranlar, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek "0-3 Anne Bebek Sağlığı Buluşması" ile anne bebek sağlığı üzerine merak ettikleri tüm sorulara yanıt bulabilecek. Anne adayları, yakın zamanda bebek sahibi olanlar ve bebek hayali kuranlar, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek "0-3 Anne Bebek Sağlığı Buluşması" ile anne bebek sağlığı üzerine merak ettikleri tüm sorulara yanıt bulabilecek. 27 Nisan 2008 Pazar günü, saat 10:30 ile 17:30 arasında TİM Maslak Show Center`da düzenlenecek konferans, TİM Maslak Show Center0-3 Bebek Sağlığı Buluşması"nda annenin hamile kalma, hamilelik ve doğum süreçleri ile bebeğin üç yaşına kadar olan gelişim evrelerini içeren her konu Etkinlik resmi sponsoru Ülker Hero Baby, bebeğin beslenmesi konusunu ele alacak. Konu ile ilgili uzmanlar ise hamilelik ve bebeğin gelişimi konularında bilgi verecek. Ayrıca "Parents Dergisi" ve bebek.com`un çözüm ortağı olarak yer aldığı etkinlik, T.C. 0-3, bu yıl tarih olarak önemli bir haftanın içerisinde gerçekleşiyor. Avrupa Bağışıklama Haftası dolayısıyla, tarihi 27 Nisan 2008 Pazar günü olarak belirlenen organizasyon içerisinde, bağışıklanmanın önemini belirten "Gerçek Sevgi Korunmaktır" sloganı ile yer alacak Glaxo Smith Kline, konu ile ilgili ziyaretçileri bilgilendiriyor olacak. Huggies ise, bebeklerin fiziksel ve duygusal Moderatörlüğünü Tuluhan Tekelioğlu`nun üstleneceği konferans, interaktif olarak gerçekleştirilecek. Böylece anneler ve anne adayları her konu anlatımının ardından uzmanlarla birebir iletişime geçebilecek ve akıllarına takılan soruları anında yönelterek uzmanlardan detaylı bilgi alabilme fırsatı yakalayacak |
||
![]() |
||
irme ![]() Elmas Üye ![]() En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz! Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8271 |
![]() |
|
İşte Duygu'nun eklediği bebek sağlığı konferansının program listesi...
![]() 11:00 ADIM ADIM BEBEĞİNİZ.. Sağlıklı Bebek Gelişim Evreleri.. 12:00 BEBEĞİNİZ NE YEMELİ... Sağlıklı Bebek Beslenmesi 13:00 ARA 13:30 MÜJDEMİ İSTERİM Yeni Doğan Bakımı ve Gelişimi 14:30 ARA 14:45 BEBEĞİNİZ HASTALANIRSA? Sağlıklı Bir Gelecek İçin Aşılamanın Önemi 15:45 ARA 16:00 BEBEĞİNİZİN CİLDİNİ KORUYUN Bebeğin Sağlıklı Cilt Bakımı 17:00 ANNE - BABA - BEBEK İLETİŞİMİ Konular çok güzel,keşke benimde gidebilme imkanım olsaydı..Giden arkadaşlar öğrendiklerinizi bize de aktarırsınız artık.. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
DENİZKIZI ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eki 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 5273 |
![]() |
|
ANKARA’DA ÇOCUKLARA ÖZEL FESTİVAL "Küçük Hanımlar, Küçük Beyler Uluslararası Çocuk Tiyatroları Festivali" 25-30 Nisan günleri arasında Ankara’da miniklerle buluşuyor. sitemizden alıntıdır
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 6> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|