|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Yazar | |
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 02:27 |
Arkadaşlar Merhaba.
Bu bölümde anneleri, anne adaylarını, bebek hayali kuranları ve bebekleri ilgilendiren etkinlikleri duyuralım istedim. Ne dersiniz?
Türkiye'nin neresinde olursa olsun kulağınıza gelen ve internet sayfalarında gördüğünüz etkinlikleri burada yayınlayalım mı? Belki hemen yanıbaşınızda bir seminer var ve sizi de çok ilgilendiriyor. Gitmediniz ve sonradan görüp keşke gitseydim dediğiniz olmuştur mutlaka. Benim çok oldu ve artık bu konuda tüm etkinliklere katılmak istiyorum.
Umarım güzel etkinlik haberlerini burada görebiliriz. ![]() Düzenleyen duygu07 - 09 Nis 2008 Saat 02:47 |
|
![]() |
|
HaYaL ![]() Altın Üye ![]() Gece Bekçisi Kayıt Tarihi: 14 Kas 2007 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 3414 |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
Düzenleyen duygu07 - 09 Nis 2008 Saat 02:33 |
|
![]() |
|
![]() |
Düzenleyen duygu07 - 09 Nis 2008 Saat 02:39 |
|
![]() |
|
hande ![]() Altın Üye ![]() "Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu" Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2007 Konum: paris:):)):)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3307 |
![]() |
Joker/Maxitoys “2008 Bebek Şenliği” heyecanlı ve neşeli sürprizlerle başlıyor !
Çocukların dünyası Joker/Maxitoys mağazalarında Geleneksel Bebek Şenliği 5 Nisan’da başlıyor.
30 Nisan’a kadar sürecek olan Bebek Şenliği’nde “Bebek Şenliği” bebek ve çocuklara yönelik Türkiye’nin en zengin ürün yelpazesine sahip olan Joker/Maxitoys mağazalarında başlıyor. Şenlik boyunca her 250 YTL’lik alışverişte 50 YTL’lik Bebeklerinin doğumunu dostlarıyla paylaşmak isteyen anne adayları şenlik boyunca açtıracakları ‘Doğum Hediye Listesi’nden satın alınan hediye tutarının %10’u kadar hediye çeki kazanacak. (seminer değil ama yine de bebekli bir annenin bilmesi gereken bir kampanya diye düşündüm
![]() |
|
![]() |
|
ilkbahar ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2008 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 269 |
![]() |
çok güzel bir düşünce. ama bu tür etkinlikler genelde istanbul gibi yerlede oluyor. bizim burda (mersin) olsa katılabilirim. |
|
![]() |
|
![]() |
Seminer olması gerekmez tabi ki.
![]() Teşekkürler Hande.
|
|
![]() |
|
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() |
duygu ço güzel bir topik canım.. ne kadar hep internet başında da olsak baz şeyler gözden kaçabiliyor.. sağol canım
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|