Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8271
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 09:39 |
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
superisi
Altın Üye
Puanlar: 3384
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 17:17 |
yanlız benim kızım bu sözden hiç hoşlanmazdı eminim.. bana çok düşkün babasıyla beni azıcık yakın görse,yada iş dönüşü şöyle kısacık bir sarılsak,feci kıskanıyorrr,çığlık kıyamet,giiiiiiiittttttttt diyo babasına koltukta yanyana oturmamızı bile istemiyor ayy neden böyle davranıyor yaa..şimdi bu sözüde okuyunca iyice aklıma takıldı...
paylaşımın için teşekkürler canım..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Canım benim kızımda aynısı babasını kendine rakip tanıyor. Beni kimseyle paylaşmıyor. Bana okadar düşkün ki babasını fazla sevmez hatta babası öpse kıyametleri koparıyor.Am yinede ben özellikle babasına sevgimi belli ettiriyorum hırçınlık yapsada kızıyorum. Allah yardımcımız olsun .Elbet onlarda olgunlaşacaklar. Bize de sabır...
Düzenleyen superisi - 15 Nis 2008 Saat 17:17
|
ZÜLAL(Bookworm)
|
 |
DENİZKIZI
Elmas Üye
Puanlar: 5273
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 17:26 |
|
 |
Siddartha
Yönetici
Söylesem tesiri yok...
Puanlar: 2478
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 17:27 |
irme Yazdı:
'' Aile mutluluğu ve çocuk terbiyesi için anne-babaların birbirine duydukları sevgiyi çocukların önünde göstermeleri kadar önemli bir şey yoktur''Zig Ziglar
yanlız benim kızım bu sözden hiç hoşlanmazdı eminim.. bana çok düşkün babasıyla beni azıcık yakın görse,yada iş dönüşü şöyle kısacık bir sarılsak,feci kıskanıyorrr,çığlık kıyamet,giiiiiiiittttttttt diyo babasına koltukta yanyana oturmamızı bile istemiyor ayy neden böyle davranıyor yaa..şimdi bu sözüde okuyunca iyice aklıma takıldı...
paylaşımın için teşekkürler canım.. 
|
Ödipal döneme giriyordur muhtemelen. İlk aşk objelerini paylaşamaz çocuklar... Bu dönem 5-6 yaşına kadar sürer.
|
 |
miss hugolina
Pırlanta Üye
Puanlar: 9100
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 19:09 |
Çok güzel  Teşekkürler...
|
 |
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
Puanlar: 3414
|
Gönderim Zamanı: 17 Nis 2008 Saat 02:05 |
ya benim 2,5 aylık yaramaz bile kıskançlık yapıyor. babasıyla yanyana gördümü bizi ağlamaya başlıyor. ben diğer koltuğa geçtimmi öyle izliyo bizi. ama kimi kimden kıskandığını çözemiyoruz tabi henüz
|
|
 |
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
Puanlar: 3414
|
Gönderim Zamanı: 17 Nis 2008 Saat 02:08 |
ya benim 2,5 aylık yaramaz bile kıskançlık yapıyor. babasıyla yanyana gördümü bizi ağlamaya başlıyor. ben diğer koltuğa geçtimmi öyle izliyo bizi. ama kimi kimden kıskandığını çözemiyoruz tabi henüz
|
|
 |
Liiiz
Katılımcı Üye
Puanlar: 330
|
Gönderim Zamanı: 17 Nis 2008 Saat 11:52 |
çok güzel.. Bende yazıyı eşime gönderdim hemen.
|
Cennet Kokulum
|
 |