Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - anneler yardım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuanneler yardım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şeyme Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 133
Mesajın Direkt Linki Konu: anneler yardım
    Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 15:52
merhabalar benim bebegim 9 aylık ve geceleri yatmadan önce kaşık maması vermeme  ragmen gece 2 saatte bir kalkıp emmek istiyor.eger emzirmezsemde aglıyor.benimle aynı durumda olupta çözüm bulmuş anneler nolur tecrübelerinizi paylaşın.o kadar yoruluyorumki gece uyuyamadıgım sürekli kalktıgım için...çok tesekürler
Yukarı Dön
yamama Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 162
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 21:26
merhaba....benim oğlum 7.5. aylık.....ben mama hiç kullanmadım...gece uyutmadan önce emziriyorum...o da sizin bebek gibi sık sık uyanıp emiyor...ama bu süre geçecek emin ol...senin kokunu duymak istiyordur....sabııııır...TongueTongueTongue
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 23:24
Canım kaşık mamasını yatmadan iki saat önce verip de yatmadan 120 veya 150 ml biberon mamasıyla uyutmayı denesen derim. Belki bir çözüm olur. Ben öyle yapıyorum.Thumbs%20Up
Yukarı Dön
sevalce Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 715
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 10:50
Orjinalini yazan: şeyme şeyme Yazdı:

merhabalar benim bebegim 9 aylık ve geceleri yatmadan önce kaşık maması vermeme  ragmen gece 2 saatte bir kalkıp emmek istiyor.eger emzirmezsemde aglıyor.benimle aynı durumda olupta çözüm bulmuş anneler nolur tecrübelerinizi paylaşın.o kadar yoruluyorumki gece uyuyamadıgım sürekli kalktıgım için...çok tesekürler

Canım bebeğin nekadar tok olursa olsun emmek için yine kalkacaktır benim oğlum 26 ay boyunca emdi ve geceleri de emmek için kalktı bence selmanın da dediği gibi o senin kokunu almak için uyanıyodur tamamen psikolojik bir durum bence tok olmasıyla bi ilgisi yok gibi geliyor bana hem emzirmek dünyada en zevkli şeydir tadını çıkarmaya bakClownClownClowngüle güle büyüt bebeğini
Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 427
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 12:47
Ah keske benim oglum da emse ben geceleri kalkmaya raziyim. Hasta oldum ilac aldigim sürede 8 gün falan emdiremedim. Ondan sonra da emmek istemedi. O kadar denedim, cikolata bile sürdüm mememe öyle verdim ama cikolatayi yalayip yine birakti mememi. Ilk oglumu 6 ay emdirebildim sonra ise basladim diye biraktirdim. Onun icin ikinciyi emdigi kadar emdirmek istedim ama maalesef olmadi. Sevalin dedigi gibi emdirmek benim icinde dünyanin en zevkli seyi. Sirf emdirmek icin birtane cocuk daha mi yapsam diye düsündügüm anlar oluyoLOL.

Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 6410
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 12:53
Canım benim oğlum nerdeyse 18 aylık oldu doyurup yatırdığım halde hala acıkıp kalkıyor bebeğinin iştahıylada alakası var arkadaşların dediği gibi senin kokunuda özlüyordur mutlaka ama benimki sadece 3 ay emdi... iştahlı bir bebekse doyursanda kalkacaktır...
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 15:12
arkadaslar emzirmek gercekden dünyanin en güzel seyi.. amaa tadinda biraksinlar yavvLOL her saat gece gece aptallasiyo insan.. esimin dirsegini tamam oglum tamam diye seviyodumLOLoglan aglayinca.. aclikdan öte kokunu ariyodur..  üzerinde kendi kokun olan biseyini koy yanina belki biraz ise yarar.. kolay gelsin canimClown 
Yukarı Dön
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1054
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2008 Saat 16:03
merhaba bende kızıma kaşık mamasını verdiğim zaman çok sık uyanırdı hep emmek isterdi bir gün annem varkende yaptı aynı şeyi su vermeyi dene dedi suyunu verdim sabaha kadar uyanmadı artık hergece yatmadan 2saat önce mamasını yiyor gecede su için kalkıyo tabi arada meme istiyo sütüm fazla yok ama arkadaşlara katılıyorum kokunu duymak istiyor
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.