Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - anneden ayrılma korkusu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumanneden ayrılma korkusu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
videnye Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Konu: anneden ayrılma korkusu
    Gönderim Zamanı: 18 Mar 2012 Saat 01:53
merhaba..
oğlum 3 yaşında.zeka,algı,dil gelişimi iyi,sosyal bir çocuk.7 aylıktan itibaren işe gitmeye başladım, aklı ermeye başladığı andan itibaren benim gitmelerimi kabullenemiyor.her yolu denedim, anlattım konuştum.evden kaçarak çıkmadım fakat yinede benim evden gitmemi istemiyor.2,5 yaşına kadar babanne ve dede bizim evimizde kalarak baktılar.bu yıl bakıcıyla kalmaya başladı.sorun bakıcı değil çünkü babannesinede hatta babasınada aynı şeyi yapıyor.ben evden çıkarken morarırcasına ağlıyor, bırakma anne lütfen gitme, çok uykum var uyuyalım diyor( onu ben uyutabildiğim için bunu koz olarak kullanıyor) ben gittikten 5- 10 dk sonra hiçbirşey yokmuş gibi düzeliyormuş,yada ben giderken uyuyor olursa uyanınca sorun çıkartmıyor.eve geldiğimde de mutlu olduğunu görüyorum,yani ben yokken de iyi vakit geçirdiğini anlıyorum.mesela başka birinin ( halası,babannesi, komşumuz vs. gibi) yanınada bırakıp gitmem sorun oluyor sürekli ağlıyor anneme gideceğim diye.yaşı tutmadığı için kreşe veremedim seneye başlayacak,orada da aynı sorunu yaşarım diye çok korkuyorum ne yapabilirim?
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2012 Saat 21:12
Merhaba,
Çocuğunuz ile iş dışında geçirdiğiniz zaman nedir, kalitesi nasıldır tabii bunları bilmeden birşeyler yazmak çok zor. Ama siz bunları değerlendirin, birlikte keyifli zaman geçirin tabii. Çocuk anne ilişkisinde güven önmelidir, muhtemelen şu dönemde bunları yavaş yavaş çalışırsanız eylülde rahat edersiniz.
Sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.