Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Annedaşlar önerilerinizi bekliyorum...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAnnedaşlar önerilerinizi bekliyorum...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2011 Saat 17:31
cnaım birde sofraya alıyorum kahvaltıda yanıma ne varsa sofrada taattırıyorum surat ifadesinden neleri daha çok sevdiğini anlamaya çalışıyorum hem damak tadı alışşın diye öyle yapıyorum doktor 1kaşık bile yerse kar dedi bana hep onu düşünüyorum öyle teselli ediyorum kendimi öyle düşündüğün zaman çok üstüne gitmiyorsun çocugun Smile
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2011 Saat 18:45
çok yazdim ama oglan geldi sildi :s

kesinlikle zorlamiyorum , bi kaç sefer teklif ediyorum( oyun $arki vs deniyorum ) yemiyosa kaldiriyorum , benim oglan kafayi çevirdimi kessen yemez :s bo$a sinir harbi yapmiyorum( kizimda bir yilim aglamkla geçti yemiyo diye, çocugada bagiiryodum  yazik, sonra yemeye ba$ladi birden, $imdi yeme sorunu yok )

oglum $u an bize pi$rdigim ay$e kadin yada kuru fasulye yeme kabiliyetine sahip , sebze ha$lama çorbasi fln yapmadim hiç , ablasinin yemegini blenderladim hep , ya$indada birakdim blanderi

ama i$tahi iyi deil o ayri konu
o neden yok bilmiyorum , bekliyorum sabirla bi gun ablasi gbi olucak i$tahi diye

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2011 Saat 19:19
LOLdaha bitmedi aysegulde anasi gilde tatildeeeeeeLOLkevser kaynanasinda idi gelirler artikLOLLOLLOLLOLLOLbu konuya bende damladim ama haberin yoktur diyeLOLLOLLOLLOLLOLkiz eridim ben eridim sisko degilimkiLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Orjinalini yazan: sengul sengul Yazdı:

Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

ek gıdaya geçen arkadaşlar kimler vardı?   kevser, Nurcan,......ElSalla sizler neler yapıyorsunuz...
kevser tatildeLOLgelince yazarBig smilehaber edem dedim yaaaaaaBig smile
Big smile
sen bitanesin  tombişim...Approve

Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haz 2011 Saat 09:01

bilgeciğim  bende senin gibi düşünüyorum .  Fakat insan biraz mükelliyetçi olunca rahat olunmuyor..  Ama   çocuklarımız için olmak zorundayız....
Sanırım benim gibi olan anneler öncelikle mükemmeliyetçi ruhumuzu değiştirmeliyiz... BEN bu konuda  ÇOK DEĞİŞTİM AMA DAHA DA DEĞİŞMELİYİM....Big smile
Şengülcüm bunu da öğrendim ki baskıyla endişeyle yemeyecek korkusuyla mükemmeliyetçilik olmuyor,sen ne kadar rahat olursan o kadar mükemmel beslersin bebeğini....Ayrıca ikinci çocukta nasıl mükemmeliyetçilik ruhu taşınıyor tebrik ediyorum seni....ben ikinci için hiç ama hiç endişelenmiyorum,herşeyi akışına bırakıyorum....
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2011 Saat 00:06
Orjinalini yazan: bilgeakgun bilgeakgun Yazdı:

bilgeciğim  bende senin gibi düşünüyorum .  Fakat insan biraz mükelliyetçi olunca rahat olunmuyor..  Ama   çocuklarımız için olmak zorundayız....
Sanırım benim gibi olan anneler öncelikle mükemmeliyetçi ruhumuzu değiştirmeliyiz... BEN bu konuda  ÇOK DEĞİŞTİM AMA DAHA DA DEĞİŞMELİYİM....Big smile
Şengülcüm bunu da öğrendim ki baskıyla endişeyle yemeyecek korkusuyla mükemmeliyetçilik olmuyor,sen ne kadar rahat olursan o kadar mükemmel beslersin bebeğini....Ayrıca ikinci çocukta nasıl mükemmeliyetçilik ruhu taşınıyor tebrik ediyorum seni....ben ikinci için hiç ama hiç endişelenmiyorum,herşeyi akışına bırakıyorum....
bilgeciğim daha erken  bi doğsunSmile
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2011 Saat 01:26
Şengüüüüül ben saldım çayıra hesabı.... Sabah biz ne yersek o da ondan yiyor salla güzelim zehretme hayatı o zaman daha güzel yiyorlar. Dün pişi vardı verdim, bugün omlet verdim. Yarın sütle ekmek ıslaırım yumurta sarısıyla labneyi karıştırıp sütlü ekmeğe sürer küçük küçük kesip veririm...... Vallahi Selin dengesiz bile besleniyor olabilir ama meyve yoğurt ve et sebze yedi mi tamamdır. Yaa bu arada et dedim de aklıma geldi. Bugün uzun süreden sonra et aldım kuzu sağlam güzel bölümlerinden de. düşünüyorum bir yıl sonra tekrarlarım aynı menüyü sanırım. Allahım 700 gr kuzu eti hatta birazı pirzola kemikli 32 TL tuttu. 1 kg bile değil........ 
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2011 Saat 22:15
kevserrrrrrrrrrrrrrElSalla(mesajım gelmedimiLOLLOLLOL)
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.