|
Anne sütü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2019 Saat 07:49 |
Hocam merhaba ben 7 gün önce sezaryenle doğum yaptım.. ilk iki bebeğim de sezaryendi. Onları 1 yaşına kadar ek gıdasız anne sütüyle besledim. 2 yaşına kadar da emzirdim. Bu bebeğimde sütüm çok az. Şimdiden bebeği doyurmak için defalarca emziriyorum. Göğüslerim dolmuyor. Banyoda sıcak masaj yaptım 2-3litre su içiyorum. Bir sürü şey yedim içtim ama olmuyor. Dolup taşan sütüm yok oldu.. ne yapabilirim hocam..
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118394 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebegin kakasina bakin...… Yeterli besleniyorsa, kaka: Haldal kivaminda ve altin sarisi renkte olur.. Ac kalirsa; top-top sert kakalar yapar.. Sakin oradaki doktorlara sormayin, bebegin kakasi, onlardan daha dogru bilgi verir.. Ikinci bir deneme sekli: Su teklif edin, suyu sevmiyorsa, AC degildir. ( tabii, bebegi cok sicak tutup, asiri terletmemek sarti ile)
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Oca 2019 Saat 19:58 |
|
![]() |
|
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kakamızda iştahımızda sıkıntı yok hocam ama süt çok az.. göğüslerim bomboş bebeği doyurmak için gece gündüz dakikalarca emziriyorum.. dediğim gibi kızlarımı 1 yaşına kadar sırf anne sütüyle doyurmuştum. Hatta sağıyordum sütün fazlasını.. sezaryenle birlikte tüplerimi de bağlattım sebebi bu olabilir mi.. sütü nasıl çoğaltabilirim hocam..
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118394 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebegin kakasina bakin...… Yeterli besleniyorsa, kaka: Haldal kivaminda ve altin sarisi renkte olur.. Anne memesi, "inek memesi" DEGILDIR...Ineklerdeki gibi, sut biriktirmez… Emme baslagiginda, sut salgisi baslar.. Bu sebeple oyle; "...goguslerim bombos.." demeyin… bebeginizin kakasina bakin!! Cocugun ne yedigini olcemiyorsaniz, cikana bakin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|