Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - anne sütü miktarı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuanne sütü miktarı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
toprak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Tem 2009 Saat 12:22
benim bebişim 28inde 3. ayını bitircek 6 kilo olmuş en son..gunde 2 kez sagmaya vaktim olmuyo..emzirip işe geliyorum..işlerimi toparlayıp eve gidene kadar 1 kez zor sagıyorum..eve gider gitez de yine emziriyorum..2 kez sagmayı denedim ama olmuyo pek..hem süt olmuyo hem vakit..emzirip geldigim icin bi iki saat bekleyip sagıyorum soonra yine gögdün dolması bi iki saati buluyo bu sefer sagınca eve gittigimde emzirmeye süt kalmıyo..o yuzden bir seferle kalıyorum ama bu sefer de süt az oluyo bebişe..120 ml civarında gunluk bırakıyorum..bi ogundde içiyo..mama takviye etmek de istemiyorum..kilosu az gibi ama saglıgı keyfi yerinde..huysuz değil..doymasa huysuz olur gibi geliyo bana
Yukarı Dön
rukiye22 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2009 Saat 16:06
arkadaşlar bilenler yardımcı olabilir mi
bebeğim şu an 2,5 aylık 4 aylık olduğunda çalışmaya başlayacağım anne sütü alabilmesi için şimdiden sağıp dondurucuda saklayacağız.yardım istediğim ilk konu bebeğim emdikten sonra ben kalanımı sağmalıyım birde sabah 8den 3 buçuğa kadar ben olmayacağım kaç defalık süt bırakmalıyım
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2009 Saat 17:21
Merhaba,

Şu başlıkta süt sağımı ile ilgili sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz:

Yukarı Dön
fundaefe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2010 Saat 11:48

arkadaşlar meraba ben yeni üye oldum benim bebeğim 4,5 aylık günde 800 ml içiyor bana az geliyordu mama düşünüyordum ama şimdi idare eder gibi geliyor aslında kafam çok karışık anne olmak çok güzel ama bi o kadar da zor aslında bi tek bebeğinizi ve kendinizi dinliceksiniz çevrenin etkisinde kalmadan o zaman her şey yoluna giricek galiba

Yukarı Dön
HİLAL DUYGU Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2010 Saat 13:57
MERHABA BENİMDE DOKUZ AYLIK OĞLUM VAR AMA BENDE MAMA VERMEMEK İÇİN COK DİRENDİM MAMA YERİNE ANNE SÜTÜN VARSA BENCE DEVAM ET KİMSEYİ DE KAFAYA TAKMA BEN EMZİRİCEM DEDİM YAPTIM HERKESLE TARTİŞTIM YOK BU COCUK DOYMUYOR YON BİLMEM NE AMA HALA DA EMZİRİYORUM GÜNDÜZ İŞ YERİNDE SÜT DE SAĞIYORUM AKŞAM DA OĞLUM BENİ ÖYLE BİR KARŞILIYOR Kİ MAŞALLAH EMECEM DİYE :) ÇOK TATLILAR YA SEN BEBEĞİNİ VE KENDİNİ DİNLEMEYE DEVAM ET FUNDAEFE BENDE YENİ ÜYE OLDUM BU ARADA :)
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7478
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2010 Saat 14:14
Hilalcim aramıza hoşgeldin bir tanem
allah bağışlasın yavrunu. çalışan bir anne olarak emzirme konusunda gösterdiğin çabayı takdirle karşılıyorum bende 5 aylıkken oğlum göreve başladım ve 19 ay emzirdim inşallah sende doya doya emzirirsin yavrunu

Canım forum kuralları gereği mesajlarında küçük harf kullanman gerekiyor.
Yukarı Dön
HİLAL DUYGU Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2010 Saat 14:22
tamam hülyacığım teşekkür ederim
inşallah bende emziririm bende 4,5 aylıkdı kuzumu bıraktım işe başladım biz sabaha kadar beraber eme eme uyuyor işte ayrı yatamıyoruz ama bende sonra işe geliyorum senin oğluşun kocaman olmuş maşallah :)))
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7478
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2010 Saat 15:16
Alperde öyleydi Hilalcim emişirken uyumayı severdi o dönemden beri hala birlikte uyuyuyoruz koca kuzumla. ayrılamadık o dönemden kalan alışkanlığımızdan. senin yavrunda inşallah alper abisi gibi olacak böyle arkadaşım. zaman nasıl geçiyor vallahi anlamıyorum oğlum olduktan sonra
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.