Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
TÜBAY
Elmas Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4133
|
Gönderim Zamanı: 13 Tem 2009 Saat 21:47 |
küçük kanaryam Yazdı:
ohhh şükür burayı buldum
kızlar acil sorum var 
benim oğlan bugün tam 3 aylık oldu.
sabah 8 de enzirip çıkıyorum. 2 saatte bir de biberonla süt içiyo akşam 6 da evdeyim aç oluyo ve beni emiyo.
yani sorum şu
saat 10da 100 cc
saat 12 de 100 cc
saat 2 de 100 cc
saat 4 de 100cc
toplamda 400cc içmiş oluyo bazen 300 ile kalıo çok uyursa...
1 öğünlük süt miktarı 3 aylık bebek için uygunmudur?
benim oğlan biberonda süt bitince daha yokmu diyomuş  napam bukadar çıkıo işte diyom bende 
sizin fikirlerinizi öğreneyim normal mi süt miktarı annemler bu sabah aklımı bulandırdı. neymiş oğlan aç kalıyo galiba diyolar gıdığımız çok vardı şimdi azalmışmış boyu uzadı diyom yok inanıyolar sosis bacaklar artık sosis değil 1 haftada göbüş şiş olan torun şimdi düz müş vs... bide buna stres yaptım  |
sibel kıııııız bu miktarlarda bahsettiğin ne sütü.
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
 |
nurten...
Altın Üye
bilalim + eşim + erenim
Puanlar: 4445
|
Gönderim Zamanı: 13 Tem 2009 Saat 22:15 |
sibel sen etrafını takma gülüm eğer gerçektende o sütü içiyorsa kırkbin kere maşşalah canım daha ne kadar süt üreteceksin allah nazardan saklasın inş.
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
 |
küçük kanaryam
Elmas Üye
minik mercimeğim yaramaz oğlum :)
Puanlar: 8591
|
Gönderim Zamanı: 14 Tem 2009 Saat 10:21 |
tübay canım anne sütü işyerinde sağıyorum ertesi gün içiriyolar sıraya uygun bi şekilde...
nurten içiyo o sütü daha yokmu diyo annemlerde dahada ver yetmiyosa mama ver diyolar emzirirkende böyleydi saatler ozaman da ses etseler ya
gülsen siteden duygu modumuzda aynısını dedi en az kilosu kadar dedi 24 saatlik öğünü bizimki o miktarı geçiyo tahminlerime göre...
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
|
 |
Gülsen
Moderatör
Yazıldığı gibi okunur:)
Puanlar: 8280
|
Gönderim Zamanı: 14 Tem 2009 Saat 11:08 |
Kontrolünde bir de doktoruna sorarsınız oda bir fikir verir ama bence yetiyordur hiç aklın kalmasın  Sen sağmaya devam et
|
|
 |
küçük kanaryam
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 14 Tem 2009 Saat 11:37 |
bencede yetiyo ama ahhh şu büyükler
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
|
 |
Beyza
Moderatör
Puanlar: 5691
|
Gönderim Zamanı: 14 Tem 2009 Saat 12:40 |
Canim bencede yetiyordur, bosver kafani böyle seylerle mesgul etme, sütün dahada azalmasin stresten dolayi.Sen bol bol su tüketmeye devam et bol bol sütün olucaktir insallah.Hem zaten bebekler büyüdükce ilk dogdugu andan itibaren olan sislikler azaliyor.Gidiklar filan ondan gidiyordur yani :))))
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
 |
toprak
Üye
Puanlar: 11
|
Gönderim Zamanı: 16 Tem 2009 Saat 00:06 |
ah keske benm de 300 400 ml sütüm olsa yeter oğluma ben de süt sagıp bırakıyorum..10 gibi gidiyorum 4 gbi dönüyorum..bu surede genelde 150 ml civarında bi sütüm çıkıyo..bi kez sagabiliyorum gun içinde..oğlum da ertesi gun o kadar iciyo..daha fazla olsa içicek muhtemelen ama yok malesef..mama da vermek istemiyorum emmezse die..ama bu aralar sanki kilo alımı azaldı gibi..kafama takılıyo..sizce mama takviye etmeli miyim?
|
 |
küçük kanaryam
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 Tem 2009 Saat 11:47 |
oğlun kaç aylık?
gün içinde 6 saat yoksun bence 2 defasağ sütünü  kesin çıkar daha fazla...
bu arada dün kontrol vardı dr sordum 1 öğünde 100-150 arası içmeli dedi 100 az dedi. gerekirse mama takviye edin dedi. ben o doktoru sevmedim mama dedi yav  ve ben mama dediklerinde sinir oluyorum.
kadir beye sordum bakalım o ne dicek 
kadir hocam az derse inanırım yoksa drlara güvenim azaldı 
|
|
 |