Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
didemce
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 813
|
Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2011 Saat 18:36 |
müsadenizle yeni farkettiğim bir durumu eklemek istiyorum...
evde aynısı olduğu halde yada aynısını yaptığınız halde 40 takla atsanızda yediremediğiniz birşeyi ,başka yerde görmemiş gibi yemesinin nedenini anlamadım.
bide ''çocuğunun ne sevdiğini bilmeyen anne'' olarak ilan edildim iyi mi?
|
TEYZESİNİN PRENSESİ ANNESİNİN Bİ'TANESİ
|
|
sümeyye2
Katılımcı Üye
Puanlar: 510
|
Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2011 Saat 23:25 |
çok güzel tespitlerde bulunmuşsun canım ,bütün çocuklarda aynı şeyler farklı derecelerde yaşanıyor galiba ,derece arttıkça annelerin sinir kat sayısı da artıyor mu ne ,Allah hepimize kolaylık ve büyük sabırlar versin ...yoksa büyümeseler mi desem,büyüdükçe sorunlarda büyüyor,herşeye yetişemesekte iyiki varlar,onlarsız hayat gerçekten yalın kalırdı ,gözlerimdeki tebessüm eksik olurdu,yanağıma konan o güzel öpücük taze kalmazdı,anne diye seslenişini duyamazdım ,koşamazdım elini tutup güzel yarınlarını hayal edemezdim ...iyiki varlar ve hep var olsunlar
|
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16849
|
Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2011 Saat 00:15 |
didemce Yazdı:
müsadenizle yeni farkettiğim bir durumu eklemek istiyorum...
evde aynısı olduğu halde yada aynısını yaptığınız halde 40 takla atsanızda yediremediğiniz birşeyi ,başka yerde görmemiş gibi yemesinin nedenini anlamadım.
bide ''çocuğunun ne sevdiğini bilmeyen anne'' olarak ilan edildim iyi mi? |
Bunu sanırım hepimiz yaşıyoruzdur, benim de kızım bir kere hiç yemediği tarhana çorbasını başka yerde yedi, hem de bir kasenin tamamını bitirdi, çünkü daha önce tüm denemelerim hüsranla sonuçlanmıştı, oradaki çocuk içince, benim kızıma da tatlı geldi sanırım, şu an tarhana içiyor mu diye soracak olursanız tabiki hayır ama o günden sonra asla bir yere gidince onu sevmez falan demiyorum
Düzenleyen fatoş - 27 Ağu 2011 Saat 00:15
|
|
|
Nilgün1
Elmas Üye
Puanlar: 6026
|
Gönderim Zamanı: 19 Eki 2011 Saat 11:53 |
Ben de başka eve gidince kendi evine gelmek istememesini anlamıyorum, sanki dövüyoruz, baskı uyguluyoruz.
Özdllikle babamız buna hırslanıyor, ne demek eve gelmek istemiyorum,diyor.
Misal dün gece komşuda yattı
|
|
ALPELLA
Pırlanta Üye
Puanlar: 12205
|
Gönderim Zamanı: 19 Eki 2011 Saat 12:11 |
Oyyyyy kıyamam Olaya farklı bir bakış açısından bakarsak çalışan ve çocuğuna devamlı bakacak bir yakını olmayan anne için yaşadığı ortamı sevmesi benimsemesi daha iyi değil mi bir yandan Nilgün??
|
|
Nilgün1
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Eki 2011 Saat 12:17 |
Sonrasında eve gelmek istememek, evdeki yemeği beğenmemek, evdeki eşyayı beğenmemek vs.vs..uzayıp gidiyor
|
|
ALPELLA
Pırlanta Üye
Puanlar: 12205
|
Gönderim Zamanı: 19 Eki 2011 Saat 12:20 |
ben bir kereye özgü ya da nadiren yaşanan bir şey diye düşünmüştüm
Doğru yaklaşımda bulunmak lazım kızlar maşallah zehir gibi ama nihayetinde çocuklar..
Peki napıyorsun öyle durumda dün akşam bırakmışsın kalmış bugün de aynısını yaparsa ?
|
|
Nilgün1
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Eki 2011 Saat 15:28 |
ALPELLA Yazdı:
ben bir kereye özgü ya da nadiren yaşanan bir şey diye düşünmüştüm
Doğru yaklaşımda bulunmak lazım kızlar maşallah zehir gibi ama nihayetinde çocuklar..
Peki napıyorsun öyle durumda dün akşam bırakmışsın kalmış bugün de aynısını yaparsa ? |
O görmeden üzülüyorum önce
Sonra konuşuyorum alıp karşıma,etkili oluyor bana göre.
Sonra bir bakıyorum Emine kikir kikir arıyor beni; Nilgünnn bak Tuana neler dedi bana:
Yani özetle bir ergen var evimde, ne mi yapıyorum?
Başka bir kitap okuyup, en başa dönüyorum
Sence????
|
|