anne olunca anladım |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
olcay
Üye Kayıt Tarihi: 03 May 2010 Konum: siverek Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Konu: anne olunca anladım Gönderim Zamanı: 03 May 2010 Saat 14:21 |
program çok öğretici gerçekten ama ismi beni düşündürdü doğrusu şöyleki duyarsız babaları dahada duyarsızlaşştırabilir.bu programları erkeklerinde izlemesi için ismi onlarada hitap etmeli bence.programı her izlediğimde keşke eşimde bunları öğrense diyorum.gerçekten çok şeyler öğrendim. |
|
Ziyaretçi
Misafir |
Gönderim Zamanı: 03 May 2010 Saat 14:27 |
hoşgeldin canım
bence isim çok güzel gerçekten anne olunca anladık
bir baba duyarsızsa isim ne kadar etkili olursa olsun tınlamaz
|
|
denizkoydumadını
Üye Kayıt Tarihi: 04 Eki 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2010 Saat 21:12 |
Açıkçası alınganlık etmem gerektiğini hissettim, duyarsız anneler olabildiği gibi duyarlı babalarında olabildiğini görebilmeniz açısından sizleri bendeniz bu yeni üye ile tanışıp kaynaşmaya davet ediyorum, güzel dostluklarda buluşalım ama ondan önce programın adına renk katalım.
EOA
(Ebeveyn Olunca Anladım)
Bence ''ebeveyn'' teriminin daha evrensel bir duruşu var... Evlat sahibi olmayı anne olmakla sınırlı bırakmayan, babalarında hakkını veren daha adil bir duruş, ne dersiniz ?
|
|
denizkoydumadını
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2010 Saat 21:15 |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=8&title=ve-babalar
babalari unutmadi tabiki sitemiz:)burada babalarimiz la ilgili topigimiz bulunmakda ... guzel paylasimlara hosgeldiniz |
|
|
|
TÜBAY
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 10 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4240 |
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2010 Saat 22:58 |
bu sitede babalar unutulmuyorki
|
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
|
dg-guvener
Üye Kayıt Tarihi: 22 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Gönderim Zamanı: 22 Kas 2010 Saat 23:07 |
bende bundan 6,5 ay önce anne oldum ve anne olmanın ne olduğunu anladımmm.çok güzel ama bir o kadarda zormuş.allahım tüm evletlara sağlık sihhatversin benim yağmurumada...bence isim çok doğru...
|
|
medhairklinik
Üye Kayıt Tarihi: 15 Ara 2010 Konum: TR Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2010 Saat 18:37 |
anne olmak güzel bişey acaba baba olmak nasıl bir duygu düşünen oldumu hiç ?
|
|
EDA83
Üye Kayıt Tarihi: 23 Ara 2010 Konum: Angara Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2010 Saat 17:50 |
Babalık enteresan bir duygu olsa gerek bir anne bebeğini 1 saat görmese özler ama babada farklı bir duygu var.Ben bunu annenin 9 ay taşımasına bağlıyorum...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|