Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
emelaker
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 644
|
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 12:56 |
ben ne zaman anlayacağım diye düşünen herkes ''anne olunca anladım''diyor biliyorum..hepimiz anladık,anneliği,paylaşmayı,birinin üzerine titremeyi,kendi hayatından daha önemli 'o' nun hayatı olduğunu...bizi tanıştırdığınız için,kaynaşmamızı sağladığınız için,birbirini hiç tanımayan ve belkide tanımayacak bu kadar çok anneyi aynı çatı altında topladığınız için,hepimize ''anneoluncaanladım''demeyi öğrettiğiniz için....teşekkürler..hülya hanım,haluk bey ve emeği geçen,yüreği değen herkese...
iyi ki doğdun A.O.A,iyiki doğduK...
|
|
 |
ismigul
Katılımcı Üye
Puanlar: 189
|
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 13:02 |
A.O.A. ile 22 Haziran sonrası tanıştım ve çok mutluyum.. Çalışan bir anneyim ancak henüz işe başlamadım.. Keşke diyorum bizim programımız çalışan annelerin de izleyebileceği bir saatte ve tüm annelerin ulaşabileceği bir kanalda tekrar başlasa da hepimiz mutlu olsak..
BİRİNCİ YAŞIN KUTLU OLSUN "ANNE OLUNCA ANLADIM"..
TEŞEKKÜRLER HÜLYA HANIM ve katkısı olan HERKES..
AOA BİZE ANNELİĞİMİZİN FARKINDALIĞINA VARMAMIZ VE KIYMETİNİ ANLAMAMIZ İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR IŞIK TUTTU..
teşekkürler..
|
Özgül'ün annesi
|
 |
hande
Altın Üye
"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"
Puanlar: 3307
|
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 14:26 |
VE EVEEETT....
BİRİNCİ YAŞIMIZ GELDİ ÇATTI  .HIZLA BÜYÜYÜYEN BU SEVGİ, PAYLAŞIM, FİKİR, VS...PORTALINI BENDE EN İÇTEN SEVGİLERİMLE KUCAKLIYOR.....  HÜLYA HANIM VE HALUK BEY NEZDİNDE,SİTEDE, FORUMDA VE PROGRAMDA TÜM EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARIMIZI KUTLUYOR, HERKESİN ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK DİYORUM  NİCE SENELERE HEPBERABERCE İNŞALLAH.....1 DEĞİL 11 YIL OLSUN, BEBEKLERİMİZ BU SİTEYLE BÜYÜSÜN
(1.yıl kutlaması yapalım derim ben  sazlı sözlü )
|
|
 |
ALPELLA
Pırlanta Üye
Puanlar: 11988
|
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 14:32 |
Türkü evine gidermişiz sazlı sözlü deyince aklıma ilk o geldi vallahi 
|
 |
hande
Altın Üye
"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"
Puanlar: 3307
|
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 14:57 |
ALPELLA Yazdı:
Türkü evine gidermişiz sazlı sözlü deyince aklıma ilk o geldi vallahi   |
 ay delisin
|
|
 |
yasemin
Kıdemli Moderatör
Puanlar: 70718
|
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 15:06 |
nice yillara hep beraber bu site acildi ikinci gunu ben üye oldum ve üye oldugum icin cok kendimi sansli hissediyom cok seyler ögrendim ve cok guzel arkadaslik kurduk nice senelerimiz beraber gecer insanlah
|
|
 |
Siddartha
Yönetici
Söylesem tesiri yok...
Puanlar: 2475
|
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 15:08 |
Yasemin bizim en eski bir kaç üyemizden biri. Hatta hala aktif olan en eski üyemiz... Bu forumda online sayfalarında iki üç kişi birbirine denk gelmek için az vakit geçirmediler. Ben o zaman onlara hep binlerce kişi olacağımız zamanlar yakında gelecek diyordum...
Neyse ki yalancı çıkmadım. 
Düzenleyen Siddartha - 15 Oca 2008 Saat 15:10
|
 |
suzi
Pırlanta Üye
Puanlar: 12436
|
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 15:14 |
Bir çok anneyi bu seviyeli,yararlı sitede buluşturduğunuz için çok teşekkürler ve beraber nice yıllar temennisiyle....
|
 |