|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Yazar | ||
toprakipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağu 2009 Konum: kuzey batı Durum: Aktif Değil Puanlar: 183 |
![]() |
|
Anlayan anne olmak ne demek ? daha önce izlemedim. Nasıl bişey yani Anne olunca çok şey anladıkta soru cevap şeklinde birşeymi olacak? yoksa biz ne anladıysak onumu seri bir biçimde anlatacağız ? Heyecanı yenmek için kendi anladıklarımızı yazarız bir kağıda haluk bey uzaktan tutar bize Birde böyle açık havada yapılacak bir söyleşimi yoksa stüdyo ortamındamı Makyöz varmı ?
![]() ![]() ![]() İyiki artiz martiz olmamışım he! kaprisimden geçilmezmiş
![]() Meraktandı sorularım heyecanlanınca şarkı söylerken sesim titrer azer bülbül gibi söylerim. Bunda da mimiklerime hakim olamam . :) Velhasıl bu minvalde benden bişeycik olmaz :D Ama diğer taraftanda acaba demiyor değilim hele birileri katılsın bi bakalım olay ne ona göre sıraya gireriz.
![]() |
||
![]() |
||
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 4966 |
![]() |
|
bence istanbullu forumdaki bütün annelerimiz günün anlayan annesi olmalı bizde tabi grur duymalıyız. eeeee lemek iiiiilemek önemli değil bence çünkü bizler birer anneyiz konu evlatlarımız olunca dilimiz bülbül gibi şakılamaya başlar azıcık tutukluk olabilir o kadar da kötü değil bence 24 saat kamera karşısın da değiliz ki dimi ama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burdan proğrama katılacak veya katılmak isteyen tüm annelerimizi cesaretinden dolayı tebrik ederim.acaba katılsam mı? diyen annelerimizi de canı gönülden destekliyorum katılmaları için
![]() ![]() ben olamam istanbul da değilim ama istanbul da olsam kesinlikle katılmak isterim ee birazcık heyecan olur oda tadı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
||
![]() |
||
melek uslu ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ara 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1357 |
![]() |
|
Ben olmak isterim programı izlerken yani ilk izlediğimde aaaaa ne güzel nerden buluyolar bu insanları demiştim ...Sonra siteye üye olmuştum .....hande ben seni tesadüfen izledim sanırım öyle hatırlıyorum ....Nereye yapıyoduk başvuruyu ben facebook duyurusunuda kaçırmışım sanırım
Ben çok şey anladım zaten
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ezel ![]() Elmas Üye ![]() Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 5237 |
![]() |
|
Melekcim destek@anneoluncaanladim.com adresine mail atman yeterli
![]() |
||
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
||
![]() |
||
hande ![]() Altın Üye ![]() "Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu" Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2007 Konum: paris:):)):)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3307 |
![]() |
|
o link evde canım :) Buraya bir ara atarım ama..beni görmen lazım.tam tosunum.Şu anki halimden 10 kg fazlam var.Ve eeeee lemekten konuşamıyorum.:)Ama şu an gitsem daha iyiy konuşurum biliyorum.Destan yazarım hatta.. :) Vakit bulabilirsem eğer gidicem de çekimler genelde haftaiçi olduğu için pek şansım yok.O yüzden daha mail atmadım.
|
||
![]() |
||
melek uslu ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ara 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1357 |
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|