Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Haberler & Duyurular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Anlayan Anne Olmak İster misiniz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAnlayan Anne Olmak İster misiniz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
toprakipek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 183
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2009 Saat 00:45

Anlayan anne olmak ne demek ? daha önce izlemedim. Nasıl bişey yani Anne olunca çok şey anladıkta soru cevap şeklinde birşeymi olacak? yoksa biz ne anladıysak onumu seri bir biçimde anlatacağız ? Heyecanı yenmek için kendi anladıklarımızı yazarız bir kağıda haluk bey uzaktan tutar bize Embarrassed ordan okuruz ama sanki direkt kameraya bakıyormuş gibi görünürüz olur biter. Bir çok program o şekilde yapılmıyormu dimi ama LOLLOLLOL 

Birde böyle açık havada yapılacak bir söyleşimi yoksa stüdyo ortamındamı Makyöz varmı ? LOLLOLLOL
İyiki artiz martiz olmamışım he! kaprisimden geçilmezmiş LOL
Meraktandı sorularım heyecanlanınca şarkı söylerken sesim titrer azer bülbül gibi söylerim. Bunda da mimiklerime hakim olamam . :) Velhasıl bu minvalde benden bişeycik olmaz :D Ama diğer taraftanda acaba demiyor değilim hele birileri katılsın bi bakalım olay ne ona göre sıraya gireriz. Smile
Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Puanlar: 4966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 15:10

bence istanbullu forumdaki bütün annelerimiz günün anlayan annesi olmalı bizde tabi grur duymalıyız.LOLLOLLOLLOLLOL

eeeee lemek iiiiilemek önemli değil bence çünkü bizler birer anneyiz konu evlatlarımız olunca dilimiz bülbül gibi şakılamaya başlar azıcık tutukluk olabilir o kadar da kötü değil bence 24 saat kamera karşısın da değiliz ki dimi ama LOLLOLLOLLOLLOLLOL

burdan proğrama katılacak veya katılmak isteyen tüm annelerimizi cesaretinden dolayı tebrik ederim.acaba katılsam mı? diyen annelerimizi de canı gönülden destekliyorum katılmaları içinWinkWink

ben olamam istanbul da değilim ama istanbul da olsam kesinlikle katılmak isterim ee birazcık heyecan olur oda tadı LOLLOLLOLLOLLOL

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1357
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2009 Saat 00:30
Ben olmak isterim programı izlerken yani ilk izlediğimde aaaaa ne güzel nerden buluyolar bu insanları demiştim ...Sonra siteye üye olmuştum .....hande ben seni tesadüfen izledim sanırım öyle hatırlıyorum ....Nereye yapıyoduk başvuruyu ben facebook duyurusunuda kaçırmışım sanırım
Ben çok şey anladım zatenEmbarrassed en Çokda annemi anladımCry
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5237
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2009 Saat 09:53
Melekcim destek@anneoluncaanladim.com adresine mail atman yeterli Smile
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2009 Saat 11:18
Orjinalini yazan: MaRaL MaRaL Yazdı:

Orjinalini yazan: hande hande Yazdı:

ya kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa :):):):):):):)
Naz 3 aylıktı...Fulya'daki stüdyoya gittik.Neler neler anlatacağım diye gitmiştim ama her gün izlediğin programın stüdyosunun konuk koltuğunda sen oturunca.....tııssss diye söndüm ...:)

Bir kere tüm konuşmam sürekli eeeeeeeeeeeeeee lerden oluştu :) birde nedense o zamanlrda uykuya takılmış kalmışım :):):)
ay ne gündü ama ya....güzel bir hatıra oldu aslında...ara sıra evde tıklayıp tıklayıp gülerim....bir de suratım kilodan ötürü ay parçası gibi çıkmış maşallah :):):)

o günden bugüne ismim günün anlayan modu olarak kaldı :):):):)

:))
nerden tiklion hande
merak ettimm
link verebilirmisin bende izlyim :)

o link evde canım :) Buraya bir ara atarım ama..beni görmen lazım.tam tosunum.Şu anki halimden 10 kg fazlam var.Ve eeeee lemekten konuşamıyorum.:)Ama şu an gitsem daha iyiy konuşurum biliyorum.Destan yazarım hatta.. :) Vakit bulabilirsem eğer gidicem de çekimler genelde haftaiçi olduğu için pek şansım yok.O yüzden daha mail atmadım.
Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1357
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2009 Saat 16:01
Orjinalini yazan: ezel ezel Yazdı:

Melekcim destek@anneoluncaanladim.com adresine mail atman yeterli Smile

Teşekkür ederim Ezel
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.