|
Andazol |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Btl ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nis 2025 Saat 21:25 |
Hocam popoda kaşıntı vardı oğlumun dediğiniz şekilde andazol icirdim iki kere aradan 2hafta geçti yine ara ara kasintisi oluyor tekrar içirmeli miyin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120323 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İçirebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Hocam bu soru altına yazmak istedim kızım 3 buçuk yaşında popoda Kaşıntı falan yok ama gece cok diş gicirtatiyor dişi yerinden çıkacak sanki kalkıp uyarıyorum kızım ağzını aç diye kurt olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120323 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Değil! Kafası bozuk!
Ya yeni kardeş geldi, ya (gidiyorsa) kreş problemi olabilir. Veya evde bir (?) problem varsa olabilir.
|
|
![]() |
|
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Evet hocam babası göreve gitti onu görmüyor kekemelikte başladı 2 ay olcak hala kekeliyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Biraz daha fazla ilgilenin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|